74. Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı - Sınav sorgulama ekranı

74. ÖGG sınav sonuçları açıklandı. Özel Güvenlik sınav sonuçlarını bekleyen vatandaşlar artık öğrenebilecek. EGM tarafından gerçekleştirilen sınav sorgulama ekranı haberimizde...

74. Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı - Sınav sorgulama ekranı
16 Şubat 2018 Cuma 16:26

ÖGG sınav sonuçları merakla vatandaşlar tarafından bekleniyordu. EGM tarafından yapılan 74. Özel Güvenlik sınav sonuçları bugün açıklandı. Bu sonuçlar ile hayatına yön vermek isteyenlerin merak ettiği sonuçlara sorgulama ekranından ulaşabileceksiniz. 

Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı Özel Güvenlik Daire Başkanlığı tarafından 04 Şubat Pazar günü 10.00’da yapılan 74. Özel Güvenlik temel eğitimi sınav sonuçlarının açıklanması için beklenen tarih başkanlık tarafından belirlenen 16 Şubat 2018'di. Sonuçlar saat 14:30’da erişime açıldı. Aşağıdaki linkten sonuçlarınızı sorgulayabilirsiniz.

ÖZEL GÜVENLİK TEMEL EĞİTİM SINAV SONUCU SORGULAMA

Özel güvenlik görevlisi olma şartları nelerdir?

Her meslekte olduğu gibi özel güvenlik görevlisi olmak içinde bazı sağlanması gereken belirli şartlar vardır. Başvuru yapmak için adayların bu şartlara uygunluk götermesi gerekir. 

Özel güvenlik görevlisi olabilmek için sabıka kaydınızın olmaması gerekir. Silahlı girebilmek için 21 yaşını doldurmuş olmak ve en az lise mezunu olmak şartı aranmaktadır. Silahsız müracaat için 8 yıllık İlköğretim veya Ortaokul mezunu ve 18 yaşını doldurmuş olmak gereklidir. Bunun dışında bay adaylar gibi bayanlar da özel güvenlik görevlisi olarak çalışabilirler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.