AB Uzman Yardımlığı giriş sınavına kabul edilen adaylar

Millî Savunma Bakanlığı, AB Uzman Yardımlığı Giriş (Sözlü) Sınavına ön başvurusu kabul edilen aday listesinin açıklandığını duyurdu.

AB Uzman Yardımlığı giriş sınavına kabul edilen adaylar
28 Mart 2017 Salı 19:23

Millî Savunma Bakanlığı, 02 Şubat-06 Mart 2017 tarihleri arasında AB Uzman Yardımlığı Giriş (Sözlü) Sınavına müracaat edenlerden en az (C) seviyesinde yabancı dil puanına sahip olanlar arasında yapılan KPSS puan sıralamasına göre, ön başvurusu kabul edilen ilk 32 adayın isim listesinin açıklandığını duyurdu.

Listede ismi bulunan ve sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar 3 Nisan 2017  günü saat 17.30'a kadar başvuruda istenen belgeleri, MSB Personel Genel Müdürlüğü Bakanlıklar/ANKARA adresine elden veya posta yoluyla teslim edecek.

İstenen belgeler

a. AB Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Formu (Elektronik ortamda eksiksiz hazırlanacak, ayrıca hazırlanan form msbmemuratama@msb.gov.tr adresine elektronik ortamda da gönderilecektir),(TIKLAYINIZ)
b. Nüfus cüzdanı fotokopisi,
c. Yüksek öğrenim diploması ya da çıkış belgesinin aslı ve fotokopisi (Yabancı üniversitelerden alınmış olması halinde, YÖK onaylı denklik belgesinin de iletilmesi gerekmektedir.),
ç. KPSS sonuç belgesinin bilgisayar çıktısı, 
d. YDS veya buna denk kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan sınav sonuç belgesinin bilgisayar çıktısı,
e. Kendi el yazısı ile yazılmış özgeçmişi (Bir sayfayı geçmeyecektir.),
f. Üç adet vesikalık fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş). 
g. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (2 sayfa olan form, adaylar tarafından doldurma talimatına uygun olarak bilgisayarda BÜYÜK HARFLE doldurulacak, arkalı önlü olacak şekilde 4 (dört) suret çıktısı alınacaktır. Fotoğraf yapıştırılarak imzalı olarak teslim edilecektir.) (TIKLAYINIZ)

Süresi içerisinde yapılmayan, eksik belge ve/veya bilgi bulunan ve atanmak için gerekli şartları taşımadığı tespit edilen başvurular değerlendirmeye alınmayacak ve en az (C) seviyesinde yabancı dil puanı olan en yüksek KPSS puanına sahip sıradaki adaylar çağrılacaktır. Başvuru formu ve diğer belgelerin incelenmesi sonucu sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların isim listesi www.msb.gov.tr resmi internet adresinde tebliğ niteliğinde ilan edilecek, adaylara ayrıca tebligat gönderilmeyecektir.  
 
AB Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı'na ön  başvurusu kabul edilen aday listesi için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.