AÖF Final Sınavı Nasıldı? 14-15 Ocak 2017

Anadolu Üniversitesi AÖF Sonbahar Dönemi Final Sınavları bu hafta sonu gerçekleşecek. Peki Aöf sınavları nasıldı, kolay mıydı, zor muydu? Binlerce öğrencinin ter döktüğü AÖF Final Sınavları ile ilgili merak edilenler haberimizde.

AÖF Final Sınavı Nasıldı? 14-15 Ocak 2017
15 Ocak 2017 Pazar 13:24

Binlerce öğrenci Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Final Sınavlarında ter döküyor. 14 ve 15 Ocak 2017 tarihlerinde gerçekleştirilen AÖF Final sınavları 2 oturum şeklinde yapılacak. Sabah ve Öğle oturumunda öğrenciler bir üst döneme geçmek için sınavlara giriyor. Peki 2016-2017 Eğitim ve Öğretim AÖF Final Sınavları nasıldı? 

AÖF Final Sınavları Nasıldı?

4 yanlış 1 doğru uygulamasından sonra öğrenciler, soruları daha dikkatli çözmeye başladı. 20 sorunun sorulduğu 30 dakika boyunca öğrenciler yanlışın doğruyu götürmemesi için sorular üzerinde bolca düşünüyor. AÖF sınavına giren öğrencilerden bazıları sınavın her yıl olduğu gibi standart zorlukta olduğunu ifade ediyor. Diğer grup öğrenciler ise 4 yanlış uygulamasının öğrencileri büyük oranda etkilediğini ifade ediyor.

Çoktan seçmeli soru sistemi ile yılda binlerce kişi üniversite mezunu oluyor. Dünya'da sadece Türkiye'de uygulanan AÖF sistemi Final sınavları 14-15 Ocak 2017 tarihlerinde yapılıyor. Peki final sınavları sizce nasıldı? Bugün gerçekleşen oturumlarda adaylar soruları tartışıyor. Sizlerde AÖF sorularını haberimizin altında bulunan 'Yorum' kısmında tartışabilirsiniz. 


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mine yıldız - 8 yıl önce
Sınav çok zordu diyemiycem.fakat yanlışların doğruları götürmesi bizim için hiç de adil olmadığını belirtmek isterim..
Avatar
aöfzede - 8 yıl önce
çooook zordu
Avatar
Şerife pehlivan - 8 yıl önce
Matematik soruları gereğinden fazla zordu zaten düşük olan notlarımız iyice düştü bu sistem değişmeli bu sistem yüzünden sınava girmeyen çok kişi vardı
Avatar
Samet Duman - 8 yıl önce
5.Dönem sınavları resmen soğuk ter döktürdü
Misafir Avatar
Gülsüm şengül - 7 yıl önce @Samet Duman
Felsefe çok zordu bu yanlış doğru kaldırılmalı. İnkılapta aynı şekilde dil anlatımda Arapçayı saymi yorum bile.
Avatar
emine öztürk - 7 yıl önce
Ataturk ilkeleri ve inkılap tarihi,türk dili çok zordu
Avatar
yorumsuz - 7 yıl önce
Zor olan iyice. Zorlasiyor. Üstelik yanlis dogruyu gotürüyor. Matemakiksel iktisatta zordu