AÖF final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? 13-14 Ocak 2018

13-14 Ocak 2018 AÖF final sınavına çok sayıda aday girdi. Öğrenciler sınavdan sonra dönem içinde aldıkları derslerden geçip geçemeyeceği sınavdan sonra önem kazanıyor. Peki AÖF final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? Net açıklanma tarihi öğrenciler tarafından merakla bekleniyor. İşte sorunuzun cevabı...

AÖF final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? 13-14 Ocak 2018
14 Ocak 2018 Pazar 13:45

'AÖF final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?'sorusu sınavın tamamlanması ile sorulmaya başlandı. Adaylar Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenen AÖF Final Sınavı 13-14 Ocak 2018 tarihlerinde gerçekleştirildi. Sınavın ardından öğrencilerin merak ettiği bu soruya cevaplar internetten araştırılmaya başlandı. Ama net bir tarih üniversite tarafından verilmedi. 

2018 Güz Dönemi AÖF final sınavları toplam 4 oturumda gerçekleştirldi. Cumartesi ve Pazar olmak üzere 2'şer oturum yapıldı. Sabah oturumu saat 9.30'da, ikinci oturum 14.00'da başladı. Her oturumda en az bir der en fazla 4 dersten sınav yapıldı. Her ders için öğrencilere 30 dakika süre tanındı. Adaylar her dersten 20'şer soru soruldu. 

AÖF final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Üniversite bu konu hakkında resmi açıklama yapmadı. Merakla araştırılan sorunun o nedenle net bir tarih bulunmuyor. Sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde Öğrenci Girişi sayfasından açıklanacağı tahmin ediliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.