AÖF Final soru ve cevapları açıklandı! 13-14 Ocak 2018

AÖF Güz Dönemi final sınavı 13-14 Ocak 2018 tarihlerinde gerçekleştirildi. Üniversite eğitimlerini açıktan sürdüren binlerce öğrencinin ter döktüğü AÖF final soru ve cevapları merak ediliyor. Peki AÖF sınavı soru ve cevapları yayımlandı mı? Detaylar haberimizde...

AÖF Final soru ve cevapları açıklandı! 13-14 Ocak 2018
18 Ocak 2018 Perşembe 13:41

AÖF Güz Dönemi'nin son sınavı olan Final Sınavları 13-14 Ocak 2018 tarihlerinde gerçekleştirildi. Sınavlarda ter döken binlerce öğrenci başarılarını ölçmek için soru ve cevapların açıklanmasını merakla bekliyor. Peki 2018 yılı AÖF Güz Dönemi Yıl Sonu- Final Sınavı soru ve cevapları açıklandı mı? İşte 4 yanlışın 1 doğruyu götürdüğü AÖF soru ve cevapları ile ilgili tüm detaylar...

AÖF sınavları13-14 Ocak 2018 tarihlerinde sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumda gerçekleştirildi. Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorularak 30'ar dakika sınav süresi verildi.

Açıköğretim Güz Dönemi final sınavları 13 ve 14 Ocak tarihlerinde gerçekleştirildi. 2 günlük sınav sürecinin ardından öğrenciler sınav soruları ve cevaplarını araştırmaya başladı. Sınava giren adaylar için sınav soru ve cevapları Anadolu Üniversitesi e-kampüs üzerinden erişime açıldı. Adaylar sisteme giriş yaparak T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile AÖF Güz Dönemi Yıl Sonu- Final Sınavı soru ve cevaplarını görüntüleyerek, sonuçları hakkında tahmin yürütebilirler.

AÖF Final Sınavı Soru ve Cevapları için TIKLAYINIZ.

AÖF final sınav sonuçlarının 15 gün içerisinde sisteme aktarılarak adaylara ilan edilmesi bekleniyor. Sınav sonuçları açıklandıktan sonra adaylar sonuçlarını e-kampüs ya da www.anadolu.edu.tr internet sitesi üzerinden TC. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecekler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.