AÖL MAÖL 3. Dönem sonu sınavı soru ve cevapları 1-2 Temmuz 2017

AÖL, MAÖL 3. Dönem sonu sınavı soru ve cevapları açıklandı mı? 1-2 Temmuz 2017 tarihlerinde gerçekleşen AÖL soru ve cevapları MEB tarafından açıklanacak. Öğrenciler Açık lise sorularına aol.meb.gov.tr adresinden ulaşabilecek MEB 1-2 Temmuz AÖL , MAÖL sonuç ve soru, cevap sorgulama ile ilgili merak edilenler haberimizde.

AÖL MAÖL 3. Dönem sonu sınavı soru ve cevapları 1-2 Temmuz 2017
01 Temmuz 2017 Cumartesi 11:25

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleşetirilen Açıköğretim Lisesi 3. Dönem Sınavaları 1-2 Temmuz 2017 tarihlerinde gerçekleşecek. Lise eğitiminin dışarıdan sürdüren öğrenciler, AÖL 3. Dönem Sınavında ter döktü. Sınavdan çıkan adaylar AÖL Soru ve Cevaplarını merak ediyor.  1-2 Temmuz 2017 tarihlerinde yapılan 3. Dönem AÖL soru ve cevapları ile ilgili detaylar haberimizde. 

AÖL MAÖL Soru ve Cevapları Açıklandı mı?

Sınavdan çıkan öğrenciler AÖL, MAÖL Soru ve cevaplarını merak ediyor. 1 Temmuz 2017 tarihinde başlayan AÖL soru ve cevaplarının ne zaman açıklanacağı belli değil. Genmiş sınavlara baktığımızda MEB'in soru ve cevaplarını hemen açıklayabileceğini söyleyebiliriz. Sizler yine de www.kamusaati.com 'u cumartesi ve pazar günü sık sık ziyaret ederek AÖL sınav sorularının yayımlanıp yayımlanmadığını kontrol edebilirsiniz. AÖL ve MAÖL soruları bu sayfadan açıklanacak.

MEB soru ve cevapları, aolweb.aol.meb.gov.tr sayfası üzerinden açıklayacak. Açık Öğretim Lisesi 3. dönem 01-02 Temmuz 2017 sınav sorular ve cevap anahtarı pazar günkü oturum bittikten kısa bir süre sonra açıklanacak. Sorular ve cevap anahtarı açıkladnığında aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.  AÖL MAÖL açık lise 3.dönem sınav soruları cevapları aol.meb.gov.tr adresinde olacak

AÖL, MAÖL Soru ve Cevapları için TIKLAYINIZ

Dilerseniz AÖL soruları yayınlandığı an tarafınıza bildirim gelmesini isterseniz Kamu Saati Android uygulamasını indirebilirsiniz. Kamu Saati android uygulaması ile sorular açıklanınca tarafınıza bir bildirim gelecektir. 

Kamu Saati Android uygulamasını indirmek içi tıklayınız
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.