İçişleri Bakanlığı GYS ve UDS ilanını yayımladı

İçişleri Bakanlığı, görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı ilanını yayımladı. İşte tüm detaylar...

İçişleri Bakanlığı GYS ve UDS ilanını yayımladı
27 Ocak 2018 Cumartesi 13:50

İçişleri Bakanlığı, görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı ilanını yayımladı.

İçişleri Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında boş bulunan; İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü, Şube Müdürü, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü, Hukuk Müşaviri, İl Yazı İşleri Müdürü, İl Mahalli İdareler Müdürü, İl İdare Kurulu Müdürü, İlçe Nüfus Müdürü, İlçe Yazı İşleri Müdürü, Uzman, Eğitim Uzmanı, Şef ve Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Avukat, Teknisyen, Tekniker, Kütüphaneci, Mühendis (bilgisayar, elektrik-elektronik, inşaat ve gıda bölümlerinden) unvanları için yazılı ve sözlü olarak iki aşamada Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği (GYUD) Sınavı yapılacak . Sınav 21 Nisan 2018 tarihinde saat 10:00'da Ankara'da gerçekleştirilecek.

Adaylar, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavına, Bakanlığın https://www.e- icisleri.gov.tr adresli internet sitesi üzerinden e-İçişleri sistemine giriş yaparak ekrana gelecek standart ana sayfanın sol tarafında menüler bölümünde yer alan "GYUD Sınav Başvuru" linki aracılığıyla, 2018 Yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Formuna ulaşarak, elektronik ortamda doldurmak suretiyle müracaat edecekler.

Başvurular, 02 Şubat 2018 tarihinde saat 09:30'da başlayıp, 08 Şubat 2018 tarihinde saat 17:00'de sona erecektir. Adaylar müracaat tarihleri arasında başvuru formunda değişiklik yapabileceklerdir. Yapılan değişiklik, "Bilgilerimi Güncelle" butonuna basılarak kaydedilecektir. Adaya ait sistem üzerinde kayıtlı en son sınav başvuru formunun çıktısı imzalanıp, 09-12 Şubat 2018 tarihlerinde mesai saati bitimine kadar özlük dosyasının bulunduğu yerin ilgili birim sorumlusuna imza karşılığı elden teslim edilecektir.


İÇİŞLERİ BAKANLIĞI 2018 YILI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ GENEL SINAV İLANI için TIKLAYINIZ
Bakanlık Merkez Teşkilatında İlan Edilen Unvanlar, Boş Kadro Sayıları ve Yedek Sayısı için TIKLATINIZ
Ders Konu Başlıkları için TIKLAYINIZ
2018 Yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ
Merkez Teşkilatı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınav Modülüne İlişkin Yardım Dokümanı için TIKLAYINIZ
Taşra Teşkilatı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınav Modülüne İlişkin Yardım Dokümanı için TIKLAYINIZ
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.