LYS-2 Fen Bilimleri Fizik, Kimya, Biyoloji Soru ve Cevapları 17 Haziran 2017

2017 LYS fizik soruları yayımlandı mı? Adayların en çok zorlandığı Fizik, Kimya, Biyoloji soruları merak ediliyor. Peki ÖSYM LYS soru ve cevaplarını ne zaman açıklayacak? 17 Haziran 2017 LYS fizik sınav soruları ve cevapları ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde.

LYS-2 Fen Bilimleri Fizik, Kimya, Biyoloji Soru ve Cevapları 17 Haziran 2017
17 Haziran 2017 Cumartesi 12:15

Yüzbinlerce adayın ter döktüğü Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) Fen Bilimleri Oturumu sona erdi. Sınavdan çıkan adaylar soru ve cevapları merak ediliyor. Saat 10.00'da başlayan LYS Fen Bilimleri soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? LYS Fizik, Kimya, Biyoloji soru ve cevapları ile ilgili merak edilenler haberimizde.

Sınavdan çıkan adaylar 2017 LYS fizik soruları ve cevaplarını merak ediyor.Sabah 10'da başlayan  LYS-2 Fizik sınavında 30 soruya yanıt verdi. Adaylar, sınav bitiminde LYS-2 Fizik soruları ve cevapları yayımlandı mı diye merak ediyor. Elbette adayların en çok araştırdığı, Fizik, Kimya ve Biyoloji soru ve cevapları oluyor. 

17 Haziran 2017 tarihinde, Yüzbinlerce aday LYS Fen Bilimleri sınavında Fizik, Kimya ve Biyoloji sorularına yanıt verdi. ÖSYM tarafından yapılan LYS Fen Bilimleri Fizik soru ve cevaplari ile ilgili tüm detaylara sayfamızdan ulaşabilirsiniz. 

LYS Fizik, Kimya, Biyoloji soru ve cevapları açıklandı mı?

17 Haziran Cumartesi günü yapılan LYS Fen Bilimleri sınavında adaylar 30'ar Fizik, Kimya, Biyoloji sorusuna yanıt verdi.Adaylar sınav sonrası toplam 90 sorunun cevaplarını merak ediyor. Sınava giren adaylar Fen Bilimleri sınavında LYS Fizik sorularına cevap verdi. 30 sorunun sorulduğu ve LYS Fizik soru ve cevapları henüz yayımlanmadı. Saat 10.00'da başlayan ve 135 dakika süren sınavda adaylar Fizik, Kimya ve Biyolojiden 30'ar soru çözdü. 

2017 LYS-4, LYS-1, LYS-2, LYS-5, LYS-3 (Sosyal Bilimler, Matematik, Fen Bilimleri, Yabancı Dil, Edebiyat-Coğrafya):
Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarının Yayımlanması

10-11 Haziran 2017 tarihlerinde uygulanan LYS-4 (Sosyal Bilimler)LYS-1 (Matematik), 17 Haziran 2017 tarihinde uygulanan LYS-2 (Fen Bilimleri), LYS-5 (Yabancı Dil) ile 18 Haziran 2017 tarihinde gerçekleşen LYS-3 (Edebiyat-Coğrafya) Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarına, 18 Haziran 2017 tarihinde saat 13:30’dan itibaren aşağıdaki bağlantıdan erişilebilecektir.

 2017-LYS’de kullanılan sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM’ye aittir. ÖSYM’nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.

Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

2017-Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS-4, LYS-1, LYS-2, LYS-5, LYS3) Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Didem - 7 yıl önce
Fizik disinda kolay tarzda sorular vardi calisan insanin yapabilecegi sorular vardi