LYS Günü Açık Olan Nüfus Memurlukları 10-11 Haziran 2017

10-11 ve 17-18 Haziran 2017 tarihlerinde gerçekleşecek LYS günü açık olacak nüfus müdürlükleri merak ediliyor. Ankara, İstanbul, İzmir, Konya, Erzurum açık nüfus müdürlükleri ile ilgili merak edilenler haberimizde. Ankara Valiliği, LYS günü ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Sınav günü Nüfus Cüzdanını kaybedenler ne yapmalıdır? İşte detaylar.

LYS Günü Açık Olan Nüfus Memurlukları 10-11 Haziran 2017
09 Haziran 2017 Cuma 12:15

Milyonlarca öğrencinin ter dökeceği Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) yarın başlıyor. LYS'nin gerçekleşeceği 10-11 Haziran ve 17-18 Haziran tarihlerinde nüfus müdürlükleri açık olacak. T.C Kimlik numarasını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyenlere güzel haber nüfus müdürlüklerinden geldi. Nüfus Müdürlükleri LYS günü açık olacak.

Ankara Valiliği konu ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan yazılı açıklamamada, LYS nedeniyle nüfus müdürlüklerinin açık olacağı ifade edildi. Valilik tarafından yapılan açıklamaşu şekilde;

"Sınava katılacak adaylardan nüfus cüzdanını (T.C. Kimlik Kartı'nı) kaybeden ve yeniden almak isteyenler için "Geçici Kimlik Belgesi" düzenlemek üzere, Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ile Altındağ, Beypazarı, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Keçiören, Mamak, Polatlı, Sincan, Şereflikoçhisar ve Yenimahalle ilçe nüfus müdürlüklerinin 10-11 ve 18 Haziran tarihlerinde 07.00-09.45 saatlerinde, 17 Haziran tarihinde ise 07.00-14.00 saatlerinde açık kalacağı kaydedildi."

LYS günü diğer illerde hangi nüfus müdürlüklerinin açık olacağı merak ediliyor. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak 81 ilde LYS günü açık olacak nüfus müdürlüklerine ulaşabilirsiniz. 

81 İlde bulunan İl İlçe Müdürlüklerinin İletişim Bilgileri için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.