YDUS Yerleştirme Sonuçları açıklandı

ÖSYM, 2016-YDUS Yerleştirme sonuçları açıklandı.

YDUS Yerleştirme Sonuçları açıklandı
08 Eylül 2017 Cuma 19:00

ÖSYM, 2016-YDUS Yerleştirme sonuçlarının açıklandığını duyurdu. ÖSYM söz konusu duyurusunda şu ifadelere yer verdi:

2016-YDUS: Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması

"14-18 Ağustos 2017 tarihleri arasında alınan 2016-YDUS 2. Grup (Anesteziyoloji ve Reanimasyon (Anesteziyoloji), Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları (Çocuk Hastalıkları), Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji (Enfeksiyon Hastalıkları), Genel Cerrahi (Genel Şirürji), Göğüs Hastalıkları (Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz), İç Hastalıkları (Dahili Hastalıklar), Kadın Hastalıkları ve Doğum  alanlarına ait tercih işlemleri sonucunda yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. 

Yerleştirme sonuçları, 8 Eylül 2017 tarihinde saat 17:50’den itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır. Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir.

Yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler Ek'te sunulmuştur.

Adaylara saygıyla duyurulur." 

Yerleştirme  Sonuçları

Sayısal Bilgiler


Etiketler; #ydus #tıp
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.