18. Dönem POMEM mülakat sonuçları açıklandı - e-Devlet POMEM sınav sonucu sorgula öğren

2016 yılı 10 bin polis alımı için açtığı POMEM sonuçları açıklandı. E-Devlet üzerinden Polis Akademisi 18. Dönem Pomem sonuçları ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

18. Dönem POMEM mülakat sonuçları açıklandı - e-Devlet POMEM sınav sonucu sorgula öğren
30 Ekim 2016 Pazar 20:03

Ekim ayının başında yapılan Emniyet Genel Müdürlüğü POMEM 10 bin polis memuru alımı mülakatlarının sonuçları niihayet açıklandı. Polis olmak isteyen adaylar, Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı 18. Dönem POMEM mülakat sonuçlarını açıkladı. Haberimizde bulunan bağlantıya tıkalyarak e-Devlet üzerinden POMEM sonuçlarına ulaşabilirsiniz. 

18. Dönem Pomem mülakat sonuçları merakla bekleniyor. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM) 18’inci dönem polis meslek eğitimi için bini kadın olmak üzere toplam 10.000 polis memuru adayı alımı yapılacak. Polis olmak isteyen binlerce aday Ekim ayı içerisinde mülakatlara girdi. POMEM mülakat sonuçlarını bekleyen adaylar sonuçların açıklanmasını istiyor. Geçtiğimiz yıl yapılan mülakat sonuçları ekim ayının son haftasında açıklanmıştı. 

18. Dönem POMEM mülakat sonuçları açıklandı

POMEM mülakat sonuçları açıklandığında aşağıdaki bağlantıya tıklayarak sonucunuzu öğrenebilirsiniz. E-Devlet üzerinden 18. Dönem POMEM sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz. 

18.Dönem POMEM mülakat sonucunuz için TIKLAYINIZ 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adem - 8 yıl önce
Arkadaşlar 18. dönem pomem yedek adayım. Öğrendikten sonra konuyla ilgili (yedek aday durumu) araştırma yaptım. Önceki dönemlerde yedek adayların tümünün alındığı olmuş. Yedek adaylar olarak daha önceki dönemlerde örnek göstererek imza toplayabilir, dilekçe yazabilir, sesimizi duyurabiliriz. Face de grup kurabiliriz.Yaş sebebiyle bir sonraki alımlara baş vuramayacakların olduğunu da düşünerek isteğimizi kuruma bildirelim. Ayrıca ülkemizin içinde bulunduğu dönemi düşünürsek daha önceki dönemlere göre daha çok polise ihtiyacın olduğu malumdur. Bu durumla ilgili yetkililere sesimizi duyuralım...
Avatar
Kübra çoşkun - 8 yıl önce
Sınav sonuçları açıklanmis ama bulamıyorum
Misafir Avatar
@Selim - 8 yıl önce @Kübra çoşkun
Sistem yogun ondan bulamiyosunuz