2016 Ankara Müdür görevlendirme sınav sonuçları

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan Müdür ve Müdür Yardımcılığı Sınav Sonuçları meyvelerini vermeye devam ediyor. Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2016 Müdür görevlendirme sözlü sınav sonuçlarını açıkladı.

2016 Ankara Müdür görevlendirme sınav sonuçları
01 Haziran 2016 Çarşamba 19:52

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen ve geçtiğimiz aylarda yapılan Müdür Yardımcılığı ve Müdürlük sınavları tüm hızıyla devam ediyor. Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 1 Haziran 2016 tarihi itibariyle Ankara 2016 Müdür Görevlendirme Sözlük Sınav Sonuçları açıklandı. 

Ankara'da müdür olarak görev yapmak isteyen ve sınava katılan adayların ANKBİS sistemi (Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bilişim Sistemi) üzerinden giriş yaparak sınav sonuçlarını sorgulayabilriler. 

2016 Müdürlük Sınavı sonucu için tıklayınız.


Etiketler; #meb
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.