2016-DUS Ek Yerleştirme Tercihleri başladı

ÖSYM, 2016 Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2016-DUS) ile ilgili ek yerleştirme tercih işlemlerinin başladığını duyurdu.

2016-DUS Ek Yerleştirme Tercihleri başladı
20 Şubat 2017 Pazartesi 15:25

ÖSYM resmi internet sayfasından, 2016 Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2016-DUS) ile ilgili ek yerleştirme tercih işlemlerinin başladığını duyurdu.

Tercih  işlemleri, 20-27 Şubat 2017 tarihleri arasında  ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden aday tarafından, bireysel olarak internet aracılığıyla yapılacak.  Ek yerleştirme ücreti 15.00 TL olup ücret, ÖSYM’nin internet sayfasında yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile yatırılacak. 

Banka/ATM’den ödeme yapılmamalıdır. Adaylar, bu ücreti tercih işlemlerini tamamladıktan sonra tercih süresince ve tercih
süresinin bitiminden sonraki ilk gün saat 23.59’a kadar yatıracaklardır. Bu ücreti yatırmayan adayların yapmış oldukları tercihleri, yerleştirme işlemine alınmayacaktır.

Ek yerleştirme, 2016- DUS Sonbahar Dönemi Başvuru Kılavuzu ’nda yer alan ilke ve kurallara göre yapılacak.

GENEL BİLGİLER, TEMEL İLKE ve KURALLAR için TIKLAYINIZ.

TABLO-2 için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.