2016 KPSS ortaöğretim sınavı saat kaçta yapılacak?

3 milyon 500 bin adayın başvurduğu KPSS Lise Ortaöğretim sınavı 20 Kasım 2016 Pazar günü yapılacak. Peki 2016 KPSS Ortaöğretim sınavı oturumu saat kaçta yapılacak? İşte detaylar.

2016 KPSS ortaöğretim sınavı saat kaçta yapılacak?
18 Kasım 2016 Cuma 13:51


Milyonlarca öğrencinin gireceği Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim oturumu 20 Kasım pazar günü gerçekleştirilecek. Rekor başvurunun yapıldığı KPSS Lise sınavının saati merak ediliyor. ÖSYM KPSS'nin saatinde değişiklik yapıldığını daha önceden açıklamıştı. Peki KPSS Ortaöğretim sınavı saat kaçta? Detaylar haberimizde.


ÖSYM Başkanı Ömer Demir KPSS'nin yapılacağı 20 Kasım Pazar günü büyük bir trafik yoğunluğu nedeniyle sınav saatinin değiştiğini açıklamıştı. Trafik yoğunluğu ve saatlerin alınmaması nedeniyle KPSS Ortaöğretim sınavının saati değişti. 

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ömer Demir "Bu sınav ÖSYM tarihinin en büyük sınavı olacak" derken "Trafik yoğunluğunu göz önüne alarak sınavın saatini 09.30'dan 10.00'a aldık. Ama hem görevlilere hem adaylara şunu söylemek isterim. O saatlerde daha önceki olağan trafiği düşünerek yola çıkanlar geç kalabilir, sınava yetişemeyebilir, mağdur olabilir. Dolayısıyla trafik durumunun dikkate alınması gerekir. Bunu özellikle adaylara duyurmak isterim. Sınav için erken saatte sınav yerinde olmalarını tavsiye ediyorum." dedi.


KPSS Ortaöğretim Güncel Bilgiler için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.