2017 YGS Felsefe Soru ve Cevapları

ÖSYM tarafından yapılan YGS oturumu sona erdi. Adaylar YGS Felsefe sorularını tartışıyor. Peki Felsefe soru ve cevapları açıklandı mı? Pelikan Silgiye tepki gösteren adaylar, YGS sorularını tartışıyor. İşte detaylar.

2017 YGS Felsefe Soru ve Cevapları
12 Mart 2017 Pazar 13:25

2 milyondan fazla adayın ter döktüğü Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) oturumu sona erdi. Adaylar saat 10.00'da başlayan YGS'de 160 soruya yanıt verdi. YGS sonrasında sosyal meday hesabı Twitter üzerinden YGS Felsefe Soruları tartışılıyor. Peki YGS Felsefe soruları nasıldı? İşte adaylar ve uzmanlardan sorlara yönelik eleştiriler haberimizde. 

12 Mart 2017 tarihinde yapılan YGS saat 12.40 itibariyle sona erdi. Sıanva giren adayların en çok şikayet ettiği konulardan birisi ÖSYM'nin vermiş olduğu sınav silgisi Pelikan ve Felsefe Soruları oldu. Adaylar Felsefe sorularının anlaşılmadığını iddia etti. Uzmanlar ise Felsefe soruları, dikkat gerektirecek ve öğrenciyi zorlayacak düzeyde sorulduğunu ifade ediyor. 

YGS Felsefe Soruları Nasıldı?

Pelikan marka silgiye tepki gösteren adaylar, Felsefe sorularına da büyük tepki gösterdi. Bazı adaylar ironi yaparak, soruları TUBİTAK'mı hazıları diye sorarken, baızları ise soruların anlaşılmadığını söyledi. Siz değerli okuyucularımız da YGS Felsefe Soruları ile ilgili görüşlerinizi "Yorum" kısmına yazabilirsiniz.

2017 YGS Soru ve Cevapları İçin TIKLAYINIZ


Etiketler; #2017 YGS
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ada - 7 yıl önce
Bence gayet güzel ve anlaşılırdı felsefe soruları. arkadaşlara televizyondaki ucuz pembe dizileri izlemek yerine birazcık felsefe kitaplarıyla haşır neşir olmalarını tavsiye ediyorum.
Avatar
ugur - 7 yıl önce
bence 2 soru direk filozofları sormuş bu olmamalıydı bilgi sorusu gibi
Avatar
Menav - 7 yıl önce
Aristoteles sorusu yanlış değil mi platon olcak
Avatar
İsmail demir - 7 yıl önce
Bence de felsefede platon olacaktı
Avatar
efe - 7 yıl önce
sorular guzeldi fakat aristotales sorusunun cevabi neden platon degil birisi aciklasin?
Misafir Avatar
ece - 7 yıl önce @efe
Merhaba, felsefe bölümü öğrencisiyim; cevap Aristoteles'tir çünkü Aristoteles Platon'un idealar kuramına zıt bir şekilde iki ayrı dünya olmadığını aksine parçada geçtiği gibi içkin olması gerektiğini savunmuştur :)
Avatar
Busra - 7 yıl önce
Aristo degil platondur soru yanlis bence
Avatar
Sevgi - 7 yıl önce
Bence de platondu cevabı
Avatar
Ahmet - 7 yıl önce
Bence 3 soru haricindeki sorular felsefe sorusundan başka her şeye benziyordu