2017 YGS Kimya, Biyoloji soru ve cevapları

YGS Kimya ve Biyoloji soru ve cevapları açıklandı mı? ÖSYM tarafından yapılan 2017 YGS sona erdi. Adaylar soru ve cevapları merak ediyor. Kimya ve Biyoloji ile ilgili merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.

2017 YGS Kimya, Biyoloji soru ve cevapları
12 Mart 2017 Pazar 13:30

Üniversiteye geçişin ilk aşaması olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sona erdi. 2 milyondan fazla adayın katıldığı YGS'de adaylara 160 soru yöneltildi. Adaylar, Fen Bilimlerinden 40 soruya yanıt verdi. Fizikten 14 soruya yanıt veren adaylar, Kimya ve Biyoloji'den 13'er soruya cevap verdi. Peki YGS Kimya ve Biyoloji soruları nasıldı? İşte YGS Kimya ve Biyoloji ile ilgili merak edilenler haberimizde. 

Sınava giren bazı adaylar 2017 YGS'de matematik ve Türkçe sorularının zorluğundan şikayet etti. Fen Bilimlerinde sorulan Kimya ve Biyoloji soruları ile ilgili değerlendirmede bulunan bazı adaylar, Biyoloji'nin kolay, Kimya sorularının ise zor olduğunu ifade etti. ÖSYM'nin bu sene YGS'de soruları zor sorduğu görüşü ağır basıyor.

YGS Kimya e Biyoloji Soru ve cevapları

ÖSYM, 12 Mart 2017 tarihinde yapılan YGS soru ve cevaplarını 13 Mart 2017 Pazartesi günü açıklayacak. Sınava giren adaylar, soruları sosyal meday üzerinden tartışıyor. Sizlerde, haberin sonunda yer alan "Yorum" bölümüne, Kimya ve Biyoloji soruları ile alakalı görüşlerinizi yazabilirsiniz. 

2017 YGS Soru ve Cevapları İçin TIKLAYINIZ


Etiketler; #2017 YGS
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
volkan - 7 yıl önce
Mitolojide 2 kalıtım sorusu hatalıydı