2017 YGS Tarih, Coğrafya, Din Kültürü Soru ve Cevapları Burada

12 Mart 2017 YGS oturumu sona erdi. 160 sorunun çözüldüğü YGS'de Tarih ve Coğrafya soruları merak ediliyor. Peki ÖSYM YGS soru ve cevapları ne zaman açıklayacak? YGS Din Kültürü soruları ile ilgili merak edilenler kamusaati.com sayfamızda.

2017 YGS Tarih, Coğrafya, Din Kültürü Soru ve Cevapları Burada
12 Mart 2017 Pazar 13:00

İyi bir üniversite eğitimi için girilen Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) oturumu sona erdi. Sınavda 160 soruya yanıt veren adaylar, sınav salonundan çıktıktan itibaren soruları birbirleri ile tartışıyorlar. Elbetteki 2017 YGS soru ve cevapları merak ediliyor. YGS Tarih, Coğrafya ve Din Kültürü Soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? İşte merak edilenler.

2 milyon 500 bin adayın ter döktüğü 2017 YGS'de adaylar Tarih'ten 15, Coğrafya'dan 12, Felsefe'den 8, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi'nden 5 soruya yanıt verdi. Elbette diğer bölüm soruları nasıl merak ediliyorsa, Tarih, Coğrafya ve Din soruları da o kadar çok merak ediliyor. Sınavdan çıkan adaylar Twitter ve Facebook'tan soruları birbirleri ile tartışıyor. 

2017 YGS'de adaylara sorulan Tarih ve Coğrafya soruları geçtiğimiz yıl yapılan YGS'lere benzerlik gösteriyordu. Sınava hakkıyla çalışan adaylar,  Tarih ve Coğrafya sorularının kolay olduğunu dile getirdi. 

Tarih, Coğrafya ve Din Kültürü Soru ve Cevapları

ÖSYM, 2017 YGS soru ve cevaplarını henüz açıklamadı. ÖSYM YGS soru ve cevaplarını açıkladığı an sayfamıza eklencektir. Dilerseniz sayfa sonunda bulunan "Yorum" kısmına YGS ile ilgili görüşlerinizi yazabilir, soruları tartışabilirsiniz. Bizi Takip etmeye devam edin.

2017 YGS Soru ve Cevapları İçin TIKLAYINIZ


Etiketler; #2017 YGS
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakki - 7 yıl önce
Tarihi