Aday Öğretmenlik Yazılı Sınavı ücret yatırma süresi uzatıldı

MEB, aday öğretmenlik yazılı sınav ücretlerinin yatırma süresinin uzatıldığını resmi internet sayfasından açıkladı.

Aday Öğretmenlik Yazılı Sınavı ücret yatırma süresi uzatıldı
15 Aralık 2016 Perşembe 10:59

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) sona eren aday öğretmenlik yazılı sınav ücretlerinin yatırılmasına yönelik sürenin uzatıldığı duyuruldu. Yaşanılan mağduriyetleri gidermek için ücret yatırma süresi 18 Aralık'a kadar uzatıldı. Adaylar para yatırma işlemlerini bu süre içerinde yapabilir. 

MEB'in açıklaması:

"Aday Öğretmenlik Yazılı Sınavı ücret yatırma süresi, Aday Öğretmenlik Sınav kılavuzunda belirtildiği üzere 11.11.2016 tarihinde sona ermiştir. Ancak aday öğretmenlerden gelen talepler neticesinde sınava girmeye hak kazanmış olan adayların çeşitli sebeplerden dolayı ücretini yatıramadıkları anlaşılmıştır. Bakanlığımızca bu durumdaki aday öğretmenlerin olası mağduriyetlerini gidermek amacıyla Aday Öğretmenlik Yazılı Sınavı ücret yatırma süresi 18.11.2016 tarihi saat 23:59’a kadar uzatılmıştır. Kamuoyuna duyurulur."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.