Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı soruları ve cevapları yayımlandı

MEB'in 19 Mart Cumartesi uyguladığı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı soruları ve cevap anahtarı yayımlandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı soruları ve cevapları yayımlandı
22 Mart 2016 Salı 15:26

Mili Eğitim Bakanlığının hazırlayıp uyguladığı 19/03/2016 Tarihli Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Merkez, Taşra ve Döner Sermaye Teşkilatında Görev Yapan Personele Yönelik Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavının Soruları ve Cevap Anahtarı yayımlandı. Sorular ve cevap anahtarları aşağıdadır.


 19/03/2016 Tarihli Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Merkez, Taşra ve Döner Sermaye Teşkilatında Görev Yapan Personele Yönelik Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavının Soruları ve Cevap Anahtarı  (12 Grup A ve B olmak üzere 24 Kitapçık )  (Tıkla İNDİR) 

19/03/2016 Tarihli Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Merkez, Taşra ve Döner Sermaye Teşkilatında Görev Yapan Personele Yönelik Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavının Soruları ve Cevap Anahtarları (5 Grup A ve B olmak üzere 10 Kitapçık ) (Tıkla İNDİR)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali - 8 yıl önce
yıllarca sınav açmamış bir kurum aniden sınav duyurusu yapıyor ve hazırlanma süresi çok kısa. sınav konu başlıkları ise 27 adet. çalışan memur nasıl hazırlanacaktı?