ALES için son başvuru tarihi bugün sona eriyor

Akademik Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) için son başvuru 14 Ekim 2015 saat 23.59'da sona erecek.

 ALES için son başvuru tarihi bugün sona eriyor
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Akademik Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) için son başvuru tarihi bugün sona eriyor. 14 EKim 2015 saat 23.59'a kadar sürecek. Başvuru işlemleri için adayların önce başvuru yapıp sonra bankaya sınav ücretini yatırmaları gerekiyor. 

Sonbahar ve İlkbahar olarak her yıl 2 kez ÖSYM tarafından yapılan ALES için sonbahar dönemi sınavı başvuruları ÖSYM'nin aday işlemleri üzerinden yapılmaktadır. Eğer adaylar eğitim bilgilerini güncellemek istiyorlarsa, üniversitelerdeki başvuru merkezleri veya liselerden bu güncellemeyi yapması gerekiyor. 

Başvuru işlemleri için ÖSYM'deki bilgilerinde değişiklik olmayanlar doğrudan sistem üzerinden ödeme ve kayıt aşamalarını tamamlayabilecek. ÖSYM bilgilerinde değişiklik olanlar önce başvuru daha sonra da ödeme işlemi gerçekleştirecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.