AÖF sınav sonuçları açıklandı, AÖF öğrenci girişi

AÖF sınav sonuçları açıklandı. On binlerce öğrencinin merakla beklediği AÖF sınav sonuçları 25 Nisan 2016 itibariyle erişime açıldı. Türkiye'de yaygın eğitim anlayışını hızlandıran AÖF sınav sonuçlarını açıkladı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi sınav sonuç öğrenme sayfasından adayların erişimine açıldı. Detaylar haberimizde.

AÖF sınav sonuçları açıklandı, AÖF öğrenci girişi
25 Nisan 2016 Pazartesi 18:35

Binlerce öğrencinin merakla beklediği AÖF sonuçları açıklandı. Geçtiğimiz ay Türkiye'nin dört bir yanında yapılan AÖF sınav sonuçları 25 Nisan 2016 17.30 itibariyle açıklandı. AÖF sonuçlarının açıklanması ile binlerce aday sınav sonuçlarını öğrenerek bir üst sınıfa geçip geçemeyeceğini öğrendi. Peki AÖF sonuçları sorgulama işlemleri nasıl yapılır? Sınav sonucu nasıl öğrenilir? 

AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

AÖF sonuçlarını öğrenmek için iki yöntem bulunuyor. Bunlardan ilki Anadolu Üniversitesi Sınav Sonucu sorgulama sayfasından T.C. kimlik bilgileri ile veya T.C. kimlik bilgileri ile birlikte öğrenci şifresi ile öğrenmek diğeri ise Anadolu Üniversitesi Mobil uygulaması ile AÖF sınav sonuçları sorgulamak. 

AÖF sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız. 

AÖF resmi internet sitesinden adayların erişimine açılan AÖF sonuçları Anadolu Üniversitesi tarafından artık daha hızlı açıklanıyor. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte açık öğretim sonuçları da hızlı bir şekilde öğreniliyor. 

AÖF DERS GEÇME NOTU KAÇ?

Yeni değerlendirme sistemiyle AÖF ders geçme notu 35 olarak belirlendi. Herhangi bir dersten 35 alan öğrenci o dersten başarılı olmuş sayılıyor. Geçme notunun düşük olması birçok kişinin AÖF okumasını teşvik ediyor. 

Liseden mezun olan öğrencilerden puanı düşük olanların veya okurken bir yandan da çalışması gereken öğrencilerin özellikle tercih ettiği AÖF bugün binlerce öğrenciye hizmet veriyor. Türkiye'nin birçok yerinde bulunan AÖF irtibat büroları ile yeni kayıt işlemleri, kayıt yenileme işlemleri ve kitap dağıtım işlemlerini yapan Anadolu Üniversitesi böylece öğrencilerine kaliteli bir hizmet vermiş oluyor. 

AÖF'yi uzun yıllar eğitim öğretim hayatına ara vermiş bireyler de tercih edebiliyor. İşyerinde yükselmek için veya maaşlarında artış sağlamak için iki yıllık veya dört yıllık iktisat, işletme, kamu yönetimi ve maliye gibi bölümlerde okuyarak aldıkları diplomayla isteklerini karşılayabiliyorlar. 

Türkiye'de Anadolu Üniversitesiyle birlikte Erzurum Atatürk Üniversitesi de açık öğretim fakültesi hizmeti veriyor. Ancak birçok öğrenci Anadolu Üniversitesinin AÖF hizmetlerini daha çok beğeniyor. 

 


Etiketler; #aöf
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.