AÖF Tek Ders Sınavı 16 Temmuz'da yapılacak

AÖF Tek Ders Sınavı ne zaman yapılacak. AÖF öğrencilerinden tek derse girecekler için açılan Tek Ders Sınavı 16 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirilecek. AÖF Sınav Giriş Belgesi- AÖF Tek Ders Sınavı

AÖF Tek Ders Sınavı 16 Temmuz'da yapılacak
14 Temmuz 2016 Perşembe 15:21

AÖF Tek Ders Sınavı bu hafta sonu gerçekleştirilecek. AÖF Tek Ders Sınavı 16 Temmuz Cumartesi günü yapılacak. AÖF Sınav Giriş Belgesi - AÖF Tek Ders Sınavı

AÖF TEK DERS SINAVLARI İPTAL OLDU. HABER İÇİN TIKLAYINIZ

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'ne kayıtlı öğrencilerden tek derse girecek olanları sınav heyecanı sardı. 16 Temmuz 2016 Cumartesi günü yapılacak AÖF Tek Ders Sınavı, sınav giriş yerleri belli oldu. Anadolu Üniversitesi AÖF Tek Ders Sınavı Giriş belgelerine ulaşmak için TIKLAYINIZ.
 
 AÖF Tek Ders Sınav Giriş Belgesi 

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tek ders sınavlarına girecek olan öğrenciler tek ders sınav giriş belgelerine "www.anadolu.edu.tr" adresinden ulaşabilirler. 16 Temmuz Tek Ders Sınav giriş belgelerini almak isteyen öğrenciler,  sayfaya T.C. Kimlik numaraları ve kullanıcı şifreleri ile giriş yaparak kolaylıkla alabilirler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.