Arabuluculuk Sınavına Giriş Belgeleri yayımlandı

Adalet Bakanlığı, Arabuluculuk Yazılı Sınavı -2 için sınav giriş yerleri açıklandı.

Arabuluculuk Sınavına Giriş Belgeleri yayımlandı
21 Aralık 2016 Çarşamba 13:00

Adalet Bakanlığı, Arabuluculuk Yazılı Sınavı-2 için sınav giriş belgelerinin yayımlandığını duyurdu.

Yazılı sınav, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından 25 Aralık 2016 Pazar günü Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya, Adana, Gaziantep, Erzurum, Malatya, Diyarbakır ve Samsun illerinde yapılacak. Sınav saat 10.00’da başlayacak ve 2 saat 30 dakika sürecek.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinin sorumluluğunda gerçekleştirilecek sınav test usulü olup, cevap kağıtları Atatürk Üniversitesinde optik okuyucu ile okunacak ve bilgisayarla değerlendirilecek.

Sonuç bilgisi olarak; 75 ve üzerinde puan alan adaylar için “Uygulamalı Sınava katılmaya hak kazandınız. Uygulama sınav tarihlerini Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Arabuluculuk Daire Başkanlığı internet sayfasında takip ediniz.” ibaresi, 75 puanın altında puan alan adaylar için “Kazanamadınız” ibaresi yer alacak.

Sınav Giriş Belgenizi alabilmek için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.