Ata AÖF vize sınav soruları yayınlandı mı? Atatürk Üniversitesi Ata AÖF sınav takvimi

Atatürk Üniversitesi (Ata AÖF) ikinci dönem vize sınavları bugün başladı. 25 Nisan'da başlatan Ata AÖF sınavları 8 Mayıs'a kadar devam edecek. Online olarak yapılan vizelerde sorulan Ata AÖF ikinci dönem vize soruları yayınlandı mı? Ata AÖF sınav takvimi nasıl?

Ata AÖF vize sınav soruları yayınlandı mı? Atatürk Üniversitesi Ata AÖF sınav takvimi
25 Nisan 2016 Pazartesi 18:32

Türkiye'nin ikinci açık öğretim fakültesi hizmetini veren Atatük Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi ( Ata AÖF ) ikinci dönem vize sınavları 25 Nisan 2016 tarihinde başladı. Bugün başlayan ATA AÖF sınavları 8 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecek. Ata AÖF tarafından yayımlanan sınav takvimine göre Acil Durum ve Afet Yönetimi ile başlayan Ata AÖF sınavları İlahiyat sınavlarıyla sona erecek. Peki ATA AÖF sınav soruları yayımlandı mı? 

ATA AÖF SINAV TAKVİMİ - SINAV TARİHLERİ

Aşağıdaki tabloda Acil Durum ve Afet Yönetimi, Adalet, Bankacılık ve Sigortacılık, Bilgisayar Programcılığı, Bilgi Yönetimi, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Çağrı Merkezi Hizmetleri, Çocuk Gelişimi, Dış Ticaret, Emlak ve Emlak Yönetimi, Halkla İlişkiler ve İlahiyat bölümlerinin sınav tarihleri vardır. 

ATA AÖF SINAV TAKVİMİ

ATA AÖF SINAV SORULARI

Bugün başlayan ATA AÖF sınav soruları ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Tüm sınavların sınav sorularının sınavların bitiminden itibaren yayımlanacağı düşünülüyor. Ancak sınavlar online olduğu için, adayların sınav esnasında ekran görüntülerini paylaşması ile Ata AÖF sınav sorularının yayılacağı tahmin ediliyor. 

Kamu Saati olarak Ata AÖF ikinci dönem vize sınav soruları ile ilgili bir dokümana ulaştığımızda bu sayfaya ekleyeceğiz. Siz de yorumlarınızla çıkan soruları buraya yazabilirsiniz.


Etiketler; #aöf #ata aöf
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.