Ekonomi Bakanlığı Görevde Yükselme Sınav Sonucu açıklandı

MEB, Ekonomi Bakanlığı Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Sınav sonuçlarını açıkladı. 10 Aralık 2016 tarihinde MEB tarafından yapılan Ekonomi Bakanlığı görevde yükselme sonucu sorgulama öğren ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Ekonomi Bakanlığı Görevde Yükselme Sınav Sonucu açıklandı
28 Aralık 2016 Çarşamba 12:10

10 Aralık 2016 tarihinde gerçekleştirilen Ekonomi Bakanlığı Görevde yükselme ve Ünvan Değişikliği sınav sonucu açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı, 28 Aralık 2016'da resmi sitesinden sonuçların duyurulduğunu belirtti. Görevde Yükselme sınavı ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. 

10 Aralık 2016 10.00'da Ekonomi Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavı ve Unvan Değişikliği Sınavı yapıldı. Sınava giren adaylar sonuçları merak ediyordu. MEB Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Sınav Sonucu'nu açıkladı. 

Sınav Sonucunu Görmek için TIKLAYINIZ 



   

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.