Gümrük Müşavirliği yazılı sınav duyurusu

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Gümrükler Genel Müdürlüğü Gümrük Müşavirliği ve Gümrük Müşavir Yardımcılığı yazılı sınavları yapılacak.

Gümrük Müşavirliği yazılı sınav duyurusu
14 Kasım 2016 Pazartesi 20:39

MEB'nın resmi internet adresi üzüerinden yapılan duyuruya göre, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Gümrükler Genel Müdürlüğü Gümrük Müşavirliği ve Gümrük Müşavir Yardımcılığı yazılı sınavları  yapılacak.

Sınav 25 Aralık 2016 Pazar günü saat 10.00'da Ankara'da gerçekleştirilecek. Başvurular 24 Kasım-5 Aralık 2016 tarihleri arasında yapılacak.

Sınava girecek adaylar, sınav ücreti olarak 120 TL’yi (yüzyirmi Türk Lirası) MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Türkiye Halk Bankası şubelerinden herhangi birine, kurumsal tahsilat programı aracılığıyla 24 Kasım 2016 ve 05 Aralık 2016 tarihleri arasında yatıracaklar ve başvurularını http://www.meb.gov.tr adresinden yapacaklardır. Elektronik ortamda başvurusunu yapmayan adaylar sınava alınmayacaktır.

Adaylar sınav giriş belgesini 14 Aralık 2016 tarihinden itibaren http://www.meb.gov.tr internet adresinden alabileceklerdir.

Sınav soru ve cevap anahtarları 27 Aralık 2016 tarihinden itibaren www.meb.gov.tr ile www.gtb.gov.tr internet adreslerinden yayımlanacaktır. Sınav sonuç bilgileri ise 17 Ocak 2017 tarihinden itibaren www.meb.gov.tr ile www.gtb.gov.tr internet adreslerinden yayımlanacaktır.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.