Gümrük Müşavirliği yazılı sınavı için önemli duyuru

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Gümrük Müşavirliği ve Gümrük Müşavir Yardımcılığı yazılı sınav için yaptığı duyuruda katılım şartları, sınav yeri, sınav zamanı ve başvuru detaylarını açıkladı.

Gümrük Müşavirliği yazılı sınavı için önemli duyuru
14 Kasım 2016 Pazartesi 10:43

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Gümrük Müşavirliği ve Gümrük Müşavir Yardımcılığı yazılı sınav için duyuru yaptı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Gümrükler Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı sınav duyurusunda gümrük müşavirliği ve müşavir yardımcılığı sınavı için katılım şartları, sınav yeri, sınav zamanı ve başvuru hakkında önemli açıklamalara yer verildi. 

Gümrük müşavirliği ve müşavir yardımcılığı yazılı sınavı ne zaman?

Gümrük müşavirliği ve müşavir yardımcılığı yazılı sınavı 25 Aralık 2016 tarihinde yapılacak. Saat 10.00'da başlayacak olan yazılı sınav Ankara'da yapılacak. 


Yazılı sınav başvuruları ne zaman yapılacak?
 

Yazılı sınava katılacak olan adaylar başvurularını 24 Kasım 2016 ile 5 Aralık 2016 tarihleri arasında yapabilecek. Bu tarihler arasında yazılı sınav başvuru yapmak isteyen adaylar Ziraat Bankasına 120 lira sınav ücreti yatırması gerekiyor.

Gümrük müşavirliği ve müşavir yardımcılığı yazılı sınavı detaylarını öğrenmek için TIKLAYINIZ.


Etiketler; #sınav
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.