KPSS Önlisans sonuçları açıklandı mı? ÖSYM sonuç sorgula öğren

Binlerce aday KPSS önlisans sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. 2016 KPSS önlisans sonuçları için gözler ÖSYM'de. Peki 2016 KPSS Önlisans sonuçları açıklandı mı?

KPSS Önlisans sonuçları açıklandı mı? ÖSYM sonuç sorgula öğren
07 Kasım 2016 Pazartesi 22:53

Yüzbinlerce adayın girdiği Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) 2016 Önlisans 16 Ekim Pazar günü gerçekleşti.  Sınava giren adaylar Önlisans sonuçlarını merak ediyor. Peki KPSS Önlisans sonuçları açıklandı mı? Adaylar heyecanla KPSS 2016 önlisans sonuçlarının açıklanmasını bekliyor.

Geçtiğimiz iki yıl içerisinde üç haftalık bir süre dahilinde açıklanan KPSS sonuçlarının, bu yıl daha kısa bir zaman diliminde açıklanması bekleniyor.

KPSS Önlisans sonuçları açıklandı mı?

ÖSYM tarafından yayımlanan sınav ve sonuç açıklama takvimine göre 16 Ekim Pazar günü yapılan KPSS'nin, 10 Kasım Perşembe günü açıklanması bekleniyor. Elbette ÖSYM'nin süpriz yapıp sonuçlar 8 veya 9 Kasım 2016 tarihlerinde de açıklayabilir. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz, siz okuyucularımızla paylaşacağız.
 

KPSS Önlisans Sonuçları nasıl öğrenilecek?

KPSS Önlisans sonuçları ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr/ internet adresinden öğrenilebilecek. Sonuçları öğrenebilmek için adaylar TC kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yapması gerekiyor.

Kamu Saati Facebook ve Twitter sayfamızı takip ederek veya mobil uygulamamızı indirerek KPSS ile ilgili güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.  

Kamu Saati Uygulamasını indirmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook sayfamızı beğenmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati Twitter Sayfamızı takip etmek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.