KYK mülakat sonuçları açıklandı mı? KYK mülakat sonuç öğren

Mayıs ayının ilk çeyreğinde yapılan KYK bin 403 personel alımı mülakat sonuçları henüz belli olmadı. Peki KYK mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

KYK mülakat sonuçları açıklandı mı? KYK mülakat sonuç öğren
01 Haziran 2016 Çarşamba 14:35

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Mart ayı içerisinde duyurduğu bin 403 personel alımı ilanının sözlü mülakat sınavını Mayıs ayının ilk  çeyreğinde gerçekleştirdi. Yaklaşık 5 katı adayın katıldığı KYK mülakat sonuçları açıklandı mı? KYK sınavı ile ilgili detaylar haberimizde.

Mart ayı içerisinde personel alım ilanı veren KYK, bir 403 sözleşmeli personle alımı yapacağını duyurmuş ve alacağı personelin 4 katı kadar kişiyi mülakata çağırmıştı. Mayıs ayının ilk haftasında gerçekleşen sözlü mülakat sonuçları henüz açıklanmadı. Mülakata giren binlerce kişi sonucu merak ederken, bir an önce açıklanmasını bekliyor.


KYK mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?


MArt ayı içerisinde başvuruları yapılan ve KPSS P3 puanına göre sözlü mülakata çağırılan binlerce aday, KYK sözleşmeli memur alımı sonuçlarını merak ediyor. Geçtiğimiz yılda Mülakat sonuçlarını bir ay dolmadan açıklayan KYK, 2016 yılında yapılan sözlü mülakat sınav sonuçlarını henüz açıklamadı. Adayların 100 puan üzerinden 70 puan alması gereken sözlü mülakat sonuçlarının en geç bu cuma gününe yani 3 Haziran 2016 Cuma gününe kadar açıklanması bekleniyor.


 


Etiketler; #KYK
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Denizli - 8 yıl önce
Hakkımızda hayırlısı
Avatar
Alper Adıgüzel - 8 yıl önce
Bir an önce açıklansa da rahatlasak çok stres yaptım wAllahi
Avatar
birbengerek - 8 yıl önce
Açıklanmadığı halde baslığa sonuç öğren yazmışınz. Bunca insana boş yere ümit vermek ne haddinize. Kyk açıkla sende artık. Mülakatta belli oluyo zaten kimin kazanacağı. Nedn beklioruzki. Bekletme maksadınz ne ?
Misafir Avatar
Ali - 8 yıl önce @birbengerek
Daha yazılan cümleyi anlamayan birisinin KYK'da çalışması hiç doğru değil. Birde bu yazan Üniversite okumuşsa Türkiye'deki Eğitim Sisteminin vay Haline.
Avatar
Fatih - 7 yıl önce
InsAllah en kisa zamanda aciklanir.