ÖSYM 12 Mart 2017 YGS Soru ve Cevapları Kitapçığı

ÖSYM, 2017 YGS soru ve cevaplarını yayımladı. YGS Türkçe, Matematik, Felsefe, Fizik, Kimya soru ve cevap anahtarı ile ilgili merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.

ÖSYM 12 Mart 2017 YGS Soru ve Cevapları Kitapçığı
12 Mart 2017 Pazar 15:25

Öğrenci Seçme Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) Soru Kitapçığını erişime açtı. Sınava giren 2 milyondan fazla aday, 160 soruya yanıt verdi. YGS'den çıkan adaylar, sosyal medayda soruların cevaplarını merak ediyordu. ÖSYM, 2017 YGS soru ve Cevaplarını açıkladı. Aşağıdaki Bağlantıdan ÖSYM Soru ve Cevaplarına Ulaşabilirsiniz. 

YGS'de adaylara Türkçe, Matematik, Fen v Sosyal Bilimleri Bölümlerinden 40'ar soru soruldu. Saat 10.00'da başlayan YGS, 160 dakika sürdü. ÖSYM bu yıl ilk defa uyguladığı sınava 15 dakika kala kuralı birçok adayı mağdur etti. Trafik yüzünden sınava gireceği okula 1-2 dakika geç kalan adaylar, YGS'ye alınmadı. ÖSYM'nin bu uygulaması büyük tepkilere neden oldu.

ÖSYM tarafından açıklanan 2017 YGS Soru Kitapçığına haberimizden ulaşabilirsiniz. 

2017 YGS Soru ve Cevapları İçin TIKLAYINIZ


Etiketler; #ygs
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.