ÖSYM mobil uygulama indir YGS sonuçları akıllı cep telefonundan Google play, android ve ios ile anında öğren

ÖSYM mobil uygulaması ile 13 Mart Pazar günü gerçekleşen YGS sonuçlarını öğrenebilirsiniz. 2 milyon 178 bin 563 kişinin girdiği YGS sınav sonuçları 25 Mart 2016 tarihinde açıklanacak. Adaylar YGS sınav sonuçlarını resmi sitenin dışında ÖSYM mobil uygulamasını indirerek mobil cihazlarından rahatlıkla öğrenebilecek. ÖSYM mobil uygulama indirme bağlantısı haberimizde. ÖSYM YGS uygulaması Google play ve App Store indir.

ÖSYM mobil uygulama indir YGS sonuçları akıllı cep telefonundan Google play, android ve ios ile anında öğren
16 Mart 2016 Çarşamba 17:49

2 milyon 178 bin 563 adayın girdiği YGS sonuçlarında bu sene bir ilk yaşanacak. ÖSYM mobil uygulaması ile sonuçlar mobil akıllı cep telefonlarından öğrenilebilecek. IOS ve Android için yapılan ÖSYM mobil uygulaması Google Play ve App Store üzerinden indirilebilir. ÖSYM mobil uygulama bağlantısı haberimize eklenmiştir. Yüz binlerce adayın büyük hayallerine ulaşmak için girdiği YGS sınavı geçtiğimiz pazar günü gerçekleşti. ÖSYM YGS sonuçlarının 25 Mart 2016 tarhinde açıklayacağını duyurmasından sonra birçok aday sınav sonucunu öğrenmek için ÖSYM'nin resmi sitesine girmeye çalışıyordu. Ortaya çıkan yoğunluğun azalması ve adayların rahat bir şekilde sonuca ulaşmaları için ÖSYM mobil uygulaması akıllı telefonlarda olacak. Böylelikle adaylar bu uygulamayı edinerek rahat bir şekilde YGS sonuçlarına açıklandığında ulaşabilecek.

ÖSYM Mobil Uygulama indir

Sınava giren adaylar ÖSYM'nin resmi internet sitesi dışında ÖSYM mobil uygulama ile de sınav sonuçlarını öğrenebilecek. App Store ve Google Play'de bulunan "ÖSYM Mobil" uygulamasını indiren adaylar, güncelleme yaptıktan sonra 25 Mart 2016 tarihinde açıklanacak sınav sonucunu rahatlıkla öğrenme imkanı bulacak. 


"ÖSYM Mobil" uygulaması ana ekranı 3 bölümden oluşuyor. Adaylar,  Adaylar, TC kimlik, YU numarası (KKTC uyruklu, yabancı uyruklu veya uyruksuz aday numaraları) ve Aday İşlemleri Sistemi'nde (AİS) tanımlı şifreleri ile sisteme giriş yapabilecek.  Bu uygulama ile sadece YGS sonuçlarını değil ALES, KPSS gibi sınavların sonuçları da öğrenilebilir.

ÖSYM Mobil uygulamasına mobil cihazlarına indirmek isteyen adaylar;

ÖSYM mobil uygulamasını Google Play'den indirmek için Tıklayınız


ÖSYM mobil uygulamasını App Store'dan indirmek için Tıklayınız

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.