SRC sınav sonuçları açıklandı 6 Şubat SRC sınav sonucunu e Devlet'ten tıkla öğren

6 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilen SRC sınav sonuçları on binlerce adayın merak ettiği en önemli husus. SRC sınav sonuçları açıklandı. SRC sınav sonuçlarını haber detayımızda yer alan e devlet bağlantısı üzerinden öğrenebilirsiniz. SRC sınav sonuçları ile ilgili tüm bilgiler haber detayında.

SRC sınav sonuçları açıklandı 6 Şubat SRC sınav sonucunu e Devlet'ten tıkla öğren
18 Şubat 2016 Perşembe 17:39

Ticari araş kullanan binlerce adayın almak zorunda olduğu SRC Belgesi sınavı 6 Şubat Cumartesi günü gerçekleşmişti. SRC1, SRC2, SRC3 ve SRC4 ile diğer alanlarda yapılan SRC sınavının sorularını Kamu Saati olarak resmî sitede yayımlanır yayımlanmaz size duyurmuştuk. SRC sınav sorularına bakmak için tıklayınız

SRC Sınav sonuçları açıklandı, detaylı bilgi aşağıda.

Ulaştırma Bakanlığı bünyesinde yapılan sınavda başarılı olan adaylar e-Devlet üzerinden adayların kişisel sayfalarından duyurulacak. Mesleki Yeterlik Belgesi yani SRC belgesi sorgulama sayfası üzerinden sınavı kazanıp kazanmadığını sorgulamak isteyen adaylar için aşağıda e Devlet linkini vereceğiz ancak sonuçlar açıklanmadığı için bu linkten adaylar hiçbir şey göremeyecek. Bu sebeple Kamu Saati'nin bu sayfasını takibe alırsanız ve her gün kontrol ederseniz sonuçların açıklanmasını daha hızlı görebilirsiniz. 


ULAŞTIRMA BAKANLIĞI DUYURUSU

06 Şubat 2016 Tarihinde Yapılan Mesleki Yeterlilik Sınavının Sonuçları Açıklanmıştır.

Sınav Sonuçları; E-Devlet şifresiyle, www.turkiye.gov.tr adresinden öğrenilebilmektedir.

Mesleki Yeterlilik Sınav sonucunun ilan edildiği tarihi takip eden günden başlayarak 15 gün içerisinde, sınava giren kişinin yazılı olarak müracaat etmesi ve bu yazının Bakanlık evrak kaydına 04.03.2016 tarihi akşamına kadar girmiş olması halinde itiraz dilekçeleri dikkate alınacaktır.

Sınava giren kişinin ıslak imzalı dilekçesi ile müracaat etmesi gerekmekte olup, Sözlü olarak, fotokopi ve fax olarak yapılan itiraz dilekçeleri dikkate alınmayacaktır.

(SRC 5) Mesleki Yeterlilik Sınavına giren kişilerin sınava yapacakları itiraz dilekçelerini Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılığı Genel Müdürlüğüne göndermeleri gerekmektedir.

Sınav itirazlarının değerlendirme sonucu adı geçen kişinin otomasyon sistemindeki kayıtlı cep telefonlarına en geç 11.03.2016 tarihine kadar SMS ile bildirilecektir.

Ayrıca 444 24 07 numaralı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı çağrı merkezinden sınav sonuçları hakkında bilgi alınabilecektir.

İlgililere duyurulur.
Src sonuçları açıklandığında e Devlet modülü üzerinden T.C. kimlik numaranız ve e Devlet şifreniz ile SRC sınav sonucunuzu sorgulayabilirsiniz. Bu sayfadaki Mesleki Yeterlik Bilgileri bölümünde sınav bilgileri sorgulama menüsüne gelerek sonucunuza bakabilirsiniz. 

src sonuçları

S6 ŞUBAT SRC SONUÇLARI SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ


SRC sınavı ticari araç sürmek isteyen herkesin alması gereken bir belgedir. Normal ehliyetten oldukça farklıdır. SRC almadan ticari araç kullanmanın, yolcu taşımanın cezası vardır.

SRC belgesi almamanın cezası Src Belgesi olmadan ticari araç kullanan sürücülere ve src belgesi olmayan sürücüye araç teslim eden firmalara ayrı ayrı para cezası uygulanmaktadır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet - 9 yıl önce
Açıklandımı
Avatar
Yıldıray - 9 yıl önce
Yedi yıldız
Avatar
zekai - 9 yıl önce
Src s lnavl b kitapclgl sorularl nasllala bilirim
Avatar
ahmet - 9 yıl önce
Felhan
Avatar
Ahmet - 8 yıl önce
Sınav sonuçları açıklanmıştır e-devlet veya 444 2 407 numaralı hattan sorgulayabilirsiniz.
Avatar
ramazan - 8 yıl önce
Ekici
Avatar
mehmetşah - 8 yıl önce
Src 3 sınav sonucu
Avatar
halit - 8 yıl önce
Kac puan aldım