STS Tıp Doktorluğu İlkbahar Dönemi başvuruları başladı

ÖSYM, 2017 Tıp Doktorluğu Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği için Seviye Tespit Sınavı (2017-STS Tıp Doktorluğu (İlkbahar Dönemi)) başvurularının başladığını duyurdu.

STS Tıp Doktorluğu İlkbahar Dönemi başvuruları başladı
28 Şubat 2017 Salı 14:47

ÖSYM, 2017 Tıp Doktorluğu Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği için Seviye Tespit Sınavı (2017-STS Tıp Doktorluğu (İlkbahar Dönemi)) başvurularının başladığını duyurdu. 22 Nisan 2017 tarihinde uygulanacak olan sınav için başvurular, 28 Şubat – 7 Mart 2017 tarihleri arasında alınacak. Sınavın 1. Aşaması, saat 10.00'da başlayacak ve 150 dakika sürecek. Sınavın 2. Aşaması, saat 14.30'da başlayacak ve 150 dakika sürecek.  ÖSYM tarafından yapılan duyuru şu şekilde;

''2017-STS Tıp Doktorluğu (İlkbahar Dönemi) Başvuruları

Yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından alınmış ön lisans, lisans ve yüksek lisans diplomalarının denklik işlemlerinde uyulacak usul ve esasları belirleyen “Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Denklik Yönetmeliği” ile Yükseköğretim Genel Kurulu’nun kararı uyarınca Merkezimiz tarafından Tıp Doktorluğu alanlarında yapılacak Seviye Tespit Sınavı (2017-STS Tıp Doktorluğu) İlkbahar Dönemi 22 Nisan 2017 tarihinde uygulanacaktır.

2017 Tıp Doktorluğu Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavına başvurular, 28 Şubat – 7 Mart 2017 tarihleri arasında alınacaktır. Adaylar, başvuru işlemini yaptıktan sonra başvuru süresi içinde sınav ücretini ödeyerek başvurularını tamamlayacaklardır. 

Sınava başvuracak adayların Ek’te yer alan kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Adaylara saygıyla duyurulur.''

Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ.
Aday Başvuru Formu için TIKLAYINIZ.
Sağlık Durumu/Engel Bilgi Formu için TIKLAYINIZ.
Başvuru Merkezleri için TIKLAYINIZ.
Ülkeler için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.