Sürücü adayları dikkat! Ehliyet sınavında yeni dönem geliyor

Ehliyet sınavına girecekleri yakından ilgilendirecek çok önemli bir değişiklik geliyor. Ehliyet Sınavı'na artık videolu dönem geliyor. İşte sürücü adaylarını ilgilendiren yeni düzenleme kamusaati.com adresimizde.

Sürücü adayları dikkat! Ehliyet sınavında yeni dönem geliyor
12 Ekim 2016 Çarşamba 23:04

Her yıl binlerce kişinin girdiği ehliyet sınavına büyük değişiklik geliyor. MEB Özel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan video ile artık sürücüler video izleyerek sınava girecek. Peki videolu sınav nasıl olacak? İşte Ehliyet sınavı ile ilgili yenilikler haberimizde.

Ehliyet sınavına videolu dönem

MEB Özel Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü'nce hazırlanan video, İstanbul Sürücü Kursları Federasyonu tarafından çekildi. Ehliyet almak isteyen sürücü adayları artık 20 dakikalık video izleyerek sınava girecek. Video içerisinde teorik dersler adaylara izletilecek ve araç tekniği dersinde gösterilecek. Sürücü adayları bu videoyu direksiyon sınavından önce de izleme talebinde bulunacak.

Uzmanlar uyardı

Elbette bu düzenleme ehliyet sınavlarında büyük kolaylıklar sağlarken, uzmanlar sürücülere bir konuda uyarıda bulundu. Sürücü adaylarının kesinlikle sınav öncesi direksiyon derslerine eksiksiz katılmaları gerektiğini, böylelikle iyi bir sürücü olacaklarını ifade etti.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.