TEOG sonuçları ne zaman açıklanacak? 2016 TEOG 2. dönem sınav sonuçları meb.gov.tr

2016 TEOG sonuçları ne zaman açıklanacak? TEOG sınavlarında ilk oturumun bugün gerçekleşmesi ile birlikte orta okul öğrencileri TEOG sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak etmeye başladı. Yarın ikinci oturumun tamamlanmasıyla birlikte TEOG sınavlarının ilk etabı tamamlanmış olacak. Mayıs ayında gerçekleştirilecek TEOG mazeret sınavları ile birlikte TEOG sonuçlarının açıklanma aşamasına geçilecek. Peki TEOG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? TEOG 2. dönem sonuçları meb.gov.tr 'den mi yayımlanacak?

TEOG sonuçları ne zaman açıklanacak? 2016 TEOG 2. dönem sınav sonuçları meb.gov.tr
27 Nisan 2016 Çarşamba 17:12

TEOG sonuçları ne zaman açıklanır? Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı olarak isimlendirilen TEOG sınavlarının ilk oturumu bugün tamamlandı. Türkçe, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile Matematik sınavlarının tamamlanmasıyla birlikte öğrenciler rahat bir nefes aldı. 28 Nisan 2016 tarihinde yapılacak İnkılap Tarihi, İngilizce ve Fen Bilgisi dersleriyle TEOG 2. dönem sınavları tamamlanmış olacak. Peki TEOG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Milyonlarca öğrencinin hangi liseye gideceğini belirleyen TEOG 2. dönem sınav sonuçları mayıs ayı içerisinde açıklanacak. Çocukları için iyi bir gelecek kurmak isteyen anne ve babaların en çok merak ettiği TEOG 2. dönem sınavlarının ne zaman açıklanacağıdır. 

TEOG 2. DÖNEM SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?



TEOG 2. dönem sınavlarının ilk oturumu 27 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşti. İkinci oturum ise 28 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek. Ancak bu iki sınava katılamayan öğrenciler için mazeret sınavları yapılacak. Herhangi bir rahatsızlık sebebiyle TEOG'a giremeyen öğrenciler bu rahatsızlıklarını bir belgeyle beyan ettikleri taktirde 14 15 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılacak TEOG mazeret sınavına katılmaya hak kazanacaklar. 

TEOG mazeret sınavlarının tamanlanmasıyla birlikte tüm sınav aşamaları bitmiş olacak. Bu tarihten sonra da TEOG sınav sonuçları açıklanma aşaması başlayacak. 

Teog sınav sonuçları www.meb.gov.tr üzerinden adaylara duyurulacak. Ancak sonuçların açıklanması mayıs ayının sonunu bulacak. Kamu Saati olarak TEOG sonuçlarını anlık olarak siz değerli okuyucularımız için takip edeceğiz. Sonuçlar açıklandığı an tarafınıza bildirim gelmesini isterseniz Kamu Saati uygulamasını indirebilirsiniz. Kamu saati android uygulamasını indirmek için tıklayınız.

TEOG'DA HANGİ DERSLER VAR?



TEOG sınavlarında 8. sınıf öğrencilerine verilen en temel dersler vardır. Bu dersler:

Türkçe
Matematik
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
İngilizce
Fen Bilgisi
Sosyal Bilgiler
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.