YGS Türkçe Soru ve Cevapları, Dil bilgisi soruları nasıldı?

ÖSYM tarafından yapılan 2017 YGS sona erdi. Sınava giren 2 milyondan fazla aday soru ve cevapları merak ediyor. YGS Türkçe Dil Bilgisi soru ve cevapları ile ilgili tüm merak edilenlere kamusaati.com adresimizden ulaşabilirsiniz.

YGS Türkçe Soru ve Cevapları, Dil bilgisi soruları nasıldı?
12 Mart 2017 Pazar 13:10

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) oturumu sona erdi. Milyonlarca aday, YGS sonrasında soru ve cevapları merak ediyor. 160 sorunun sorulduğu YGS'de adaylar 40 adet Türkçe bölümünden soruya cevap verdi. Peki YGS Türkçe Sınavı nasıldı, kolay mıydı, zor muydu? İşte YGS ile ilgili detaylar haberimizde. 

12 Mart 2017 tarihinde yapılan ve 2 milyondan fazla adayın ter döktüğü YGS oturumu sona erdi. İyi bir üniversite eğitimi içini girilen sınavda adaylar 160 soruya yanıt verdi. Saat 10.00'da başlayan YGS'de bu yıl ilk olarak 09.45'de kapılar kapatıldı. Sınava 1 dakika geç kalan bazı adayların 1 dakika ile 1 yılı heba oldu. 

Adaylar 2017 YGS'de Türkçe'den 40 soruya yanıt verdi. Elbetteki YGS Türkçe soru ve cevapları merak ediliyor. 

2017 YGS Soru ve Cevapları İçin TIKLAYINIZ

YGS Türkçe Soruları Nasıldı?

Sınava giren adaylar 40 soru Türkçe paragraf, dil ve anlatım ile ilgili soruya yanıt verdi. Bazı adaylar paragrafların uzunluğundan şikayetçi olurken, bazı adaylar Türkçe sorularının kolay olduğunu vurguladı. Sizlerde haber sonunda yer alan "Yorum" bölümüne YGS Türkçe Soruları ile ilgili görüşlerinizi iletebilirsiniz.

YGS'de Hatalı Soru varmı Soru İptali Olacak mı? Detayları Öğrenmek için TIKLAYINIZ


Etiketler; #2017 YGS
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gönül - 7 yıl önce
Türkçe orta seviyedeydi, dil bilgisi kolaydı,anlam bilgisi zordu