YÖKDİL sınavının giriş belgeleri ve yerleri ne zaman açıklanacak?

YÖK'ün yabancı dil sınavı YÖKDİL ilk kez 5 Mart 2017 tarihinde yapılacak. Sınava girecek olan adaylar sınav giriş yerlerinin açıklanıp açıklanmadığını merak etmeye başladı. Peki YÖKDİL sınavının giriş belgeleri ve yerleri ne zaman açıklanacak?

YÖKDİL sınavının giriş belgeleri ve yerleri ne zaman açıklanacak?
27 Şubat 2017 Pazartesi 11:34

İlk kez yapılacak olan YÖKDİL sınavının giriş belgelerinin ve yerlerinin ne zaman yayınlanacağını adaylar merak etmeye ve araştırmaya başladı. Sınav yerlerini ve giriş belgelerini  Yükseköğretim Kurumu (YÖK) tarafından açıklanması bekleniyor.

YÖKDİL sınavının giriş belgeleri ve yerleri ne zaman açıklanacak?

Yaklaşık 93 bin adayın ter dökeceği YÖK'ün yabancı dil sınavı olan YÖKDİL, Anadolu Üniversitesi tarafından yapılacak. Sınavın giriş belgeleri ile sonuçları Anadolu Üniversitesi tarafından açıklanacak. 5 Mart 2017 tarihinde yapılacak olan sınavın giriş yerleri ve belgeleri yarın açıklanacak. 

Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler, Sağlık Bilimleri alanlarındaki sınav 30 ilde yapılacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.