AK Parti 'ittifak komisyonu' üyelerini belirledi

MHP'nin İttifak komisyonu üyelerini belirlemesinin ardından AK Parti'de İttifak Komisyonu üyelerini oluşturduğunu açıkladı. İşte AK Parti'nin ittifak komisyonu üyeleri...

AK Parti 'ittifak komisyonu' üyelerini belirledi
12 Ocak 2018 Cuma 12:20

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti ile MHP arasında ittifak görüşmelerini yürütecek komisyon üyelerinin belirlendiğini açıkladı.

Ünal yaptığı açıklamada, "Komisyon TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop'un başkanlığında, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan oluşuyor." ifadelerini kullandı.

MHP, AK Parti ile yapacağı ittifak görüşmelerindeki isimleri ise Mehmet Parsak, Mustafa Kalaycı ve İsmail Faruk Aksu olarak belirlendiğini duyurmuştu.

Dün AK Parti Sözcüsü Ünal, ittifak görüşmeleri için bir komisyon kurulmasının düşünüldüğünü ve "AK Parti ve MHP ortak bir komisyonda mı olacak?" sorusuna, "Başlangıç olarak, AK Parti ve MHP'nin bu çalışmayı sürdürmek için üçer kişiden oluşacak bir komisyon kurması düşünülmektedir." yanıtını vermişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.