CHP'den Tavsiye; FETÖ Davaları TRT'den Canlı Yayınlanabilir

CHP MYK Genel Başkan Kılıçdaroğlu liderliğinde toplantı. CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, FETÖ Davalarına ilişkin farklı bir öneride bulundu. Tezcan, duruşmaların TRT aracılığı ile canlı yayınlanabileceğini ifade etti.

CHP'den Tavsiye; FETÖ Davaları TRT'den Canlı Yayınlanabilir
07 Haziran 2017 Çarşamba 19:10

Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Bülent Tezcan, partisinin MYK toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz Darbe Girişiminin siyasi ayağının saklandığını ifade eden Tezcan, FETÖ duruşmalarının canlı yayınlanması için Hükümete çağrıda bulundu. 

Darbenin siyasi ayağını gizlemeye yönelik çabaların devam ettiğini savunan Tezcan, darbe komisyonunun ön raporuna karşı CHP milletvekillerinin yazdığı muhalefet şerhini gelecek hafta açıklayacaklarını bildirdi.

Bu arada darbe girişimine ilişkin davaların sürdüğünü belirten Tezcan, duruşmaların canlı yayınlanması için hükümete çağrıda bulundu.

Tezcan, "Çekindiğiniz bir şey yoksa, FETÖ duruşmalarını canlı yayınlayın. Bunların canlı yayınlanması her şeyin tüm çıplaklığıyla görülmesi demektir." dedi.

Bülent Tezcan, duruşmaların TRT aracılığıyla canlı verilebileceğini de bildirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.