CHP meclis üyesi Süleyman Acar partisinden istifa etti, AK Parti'ye geçti

CHP Antalya Büyükşehir ve Kepez Belediye Meclis üyesi Süleyman Acar, CHP'den istifa edip AK Parti'ye geçti.

CHP meclis üyesi Süleyman Acar partisinden istifa etti, AK Parti'ye geçti
04 Mart 2016 Cuma 15:32

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 2014 yerel seçimlerinde meclis üyesi aday adayı olan CHP Antalya Büyükşehir ve Kepez Belediye Meclis üyesi Süleyman Acar partisinden istifa ederek AK Parti'ye geçti. 

CHP'den istifa edip AK Parti'ye geçen Süleyman Acar istifasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Acar, CHP'nin kendisinin kırmızı çizgileri olan değerlere ters düştüğü için istifa ettiğini söyleyerek, "CHP'de gördüğüm en büyük yanlış kendi değerlerine sahip çıkamayan bir genel merkez yapısı ve daha da elim bir durum olan milli değerlerimizin çizgisinden tamamıyla çıkmasıdır" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun PYD'ye terör örgütü dememesi kabul edilemez.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun devletin terör örgütü olarak ilan ettiği PYD'ye, "O örgüt vatanını kurtarmak isteyen bir oluşumdur, PYD terör örgütü değildir" ifadesine tepki gösteren ve kabul edilemez olduğunu ifade eden Acar,  "CHP Genel Başkan Yardımcısının ve bir CHP milletvekilinin masum insanları hunharca katleden teröristin cenazesine katılarak, siyasi emelleri uğruna, ülke bütünlüğünü tehdit eden unsurları hiçe saymalarıdır. Son zamanlarda da, yıllarca doğusundan, batısına güneyinden, kuzeyine tek bayrak, tek millet, tek vatan, tek devlet olgusunu hazmedemeyen iç ve dış düşmanlara açıkça destek veren, meclis içinde grubu bulunan malum siyasi partiye, CHP'nin destek verici nitelikteki açıklamaları, benim için bardağı taşıran son damla olmuştur." açıklamasını yaptı.

Bütün bu nedenlerden dolayı partisinden istifa ettiğini söyleyen Süleyman Acar, bundan sonraki siyasi yaşamını AK Parti'de geçireceğini ifade etti. AK PArti içerisinde görev aldı sürede aynı azimle ilçesine, ülkesine hizmet edeceğini sözlerine ekledi.




Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.