CHP sivil toplumla bir araya geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi, sivil toplum örgütleri, inanç dernekleri ve sendikalarla demokrasi temalı bir toplantı yapacak.

CHP sivil toplumla bir araya geliyor
16 Şubat 2016 Salı 18:17

TBMM (AA) - CHP, "Darbe hukuku konusundaki tutumuna ve parlamenter sisteme" ilişkin sivil toplum örgütleri, inanç dernekleri, sendikalarla toplantı yapacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla gerçekleştirilecek toplantıya, sendikalar, sivil toplum kuruluşları, meslek oda ve birlikleri, köy dernekleri ve inanç dernekleri gibi kuruluşlar davet edilecek.

ATO Congresium Kongre Merkezi'ndeki toplantı, 5 Mart'ta gerçekleştirilecek.

CHP Genel Merkezi, toplantının, "Partinin darbe hukuku konusundaki tutumu ve parlamenter sistemin Türkiye için gerekliliği vurgusunun geniş kitlelere sağlıklı olarak iletilmesi için önemli olduğu" gerekçesiyle, milletvekillerinden, bu kuruluşların toplantıya katılımının organizasyonu konusunda katkı sunmasını istedi.


Etiketler; #CHP
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.