Hayır çıkarsa düşmanı denize dökmüş gibi sevineceğiz!

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, partisinin yürüttüğü Hayır kampanyasına yönelik Maltepe'de programa katıldı. 16 Nisan'da Hayır çıkması durumunda Yunanlıları denize dökmüş gibi sevineceklerini ifade eden Baykal, "Cumhuriyetimizi o gün ilan etmişiz gibi..." dedi.

Hayır çıkarsa düşmanı denize dökmüş gibi sevineceğiz!
03 Nisan 2017 Pazartesi 09:35

Cumhuriyet Halk Partisi, 16 nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek referandumda hayır kampayasını son hızla devam ettiriyor. CHP'nin eski Genel başkanı Deniz Baykal halk oylaması çalışmaları kapsamında Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa katıldı.

Düşmanı Denize dökmüş gibi..

Referandum ile ilgili konuşan Deniz Baykal, halk oylamasında "Hayır" çıkması durumunda nasıl sevineceklerini anlattı. Referandumu, Kurtuluş Savaşı'na benzeten Deniz Baykal, "Cumhuriyetimizi o gün ilan etmişiz gibi. Hatta 9 Eylül 1922'de İzmir'de düşmanı denize döküp, kadınlarımızın kırmızı bezler üzerine ay ve yıldız çizerek diktikleri, o sevimli bayrağımızı askerlerimizin vilayet konağının çatısına kadar heyecanla çıkıp diktikleri anda nasıl yüreğimiz kabarıyor, gözlerimiz doluyorsa o duygularla vatanı o gün kurtarmışız gibi. O sevinci yaşayacağız." dedi.


Etiketler; #deniz baykal
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.