Metin Gündoğdu “Emekçinin Alın Teri Büyümenin Cansuyudur”

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

Metin Gündoğdu “Emekçinin Alın Teri Büyümenin Cansuyudur”
01 Mayıs 2018 Salı 10:20

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü hakkında yaptığı yazılı açıklamasında: “Emekleriyle ve alın terleriyle ülkemizin büyümesinde ve kalkınmasında önemli katkıları olan çalışan, üreten, işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum.” dedi.

“İnsan emeği kutsaldır”

AK Parti hükümetlerinin daima üreten ve emek verenin yanında yer aldığını belirten Milletvekili Metin Gündoğdu sözlerine şöyle devam etti “Emekçi kardeşlerimizin çalışması ekonomik kalkınmayı gerçekleştirdiği gibi sosyal yenilenmeyi de sağlıyor. Türkiye’nin son yıllarda gerçekleştirdiği olağanüstü büyüme, gerçekleştirilen kalkınma hareketlerinin başarıya ulaşmasının en önemli unsuru emekçi kardeşlerimizdir. İnsan emeği kutsaldır. Emekçilerin alın teri ekonominin ve büyümenin cansuyu olmuştur. Bu düşüncelerle milletimizin menfaatine çalışan tüm emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlarım.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.