MHP Osmaneli ilçe yönetiminin görevine son verildi

37 delegeden 33'ünün oyunu alarak seçilen MHP Osmaneli İlçe Başkanı Ahmet Nimet ve yönetiminin görevine son verildiği bildirildi

MHP Osmaneli ilçe yönetiminin görevine son verildi
12 Mayıs 2017 Cuma 11:31

28 Nisan 2017 Cuma yapılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaneli Teşkilatı kongresinde 37 delegeden 33’ünün oyunu alarak seçilen MHP İlçe Başkanı seçilen Ahmet Nimet ve yönetimi, MHP Genel Merkezi tarafından fesih edildi.

Konuyla ilgili MHP Genel Merkezi tarafından gönderilen yazıda, "Milliyetçi Hareket Partisi tüzüğünün 52. ve 54. maddelerinin başkanlık divanına tanıdığı yetkiye istinaden, tüzüğün 34. maddesi gereğince Milliyetçi Hareket Partisi Osmaneli İlçe Başkanı Ahmet Nimet ve yönetimi fesih edilmiştir" denildi.

Boşalan Osmaneli İlçe teşkilatına yeni bir başkan atanıp atanmayacağı ise henüz belli değil. İleriki günlerde detaylar belli olacak.


Etiketler; #MHP
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.