CHP Lideri Kılıçdaroğlu Zonguldak'ta Katıldığı Toplantıda Konuştu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Zonguldak'ta iş adamları, esnaf odaları, ticaret ve sanayi odası temsilcilerinin katıldığı toplantıda konuşma yaptı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Zonguldak'ta Katıldığı Toplantıda Konuştu
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Zonguldak'ta düzenlenen bir toplantıda konuşma yaptı. İş adamları, esnaf odaları, ticaret ve sanayi odası temsilcilerinin katıldığı toplantıda konuşma yapan CHP lideri, ekonomi, dış politika ve eğitimde ciddi sorunların olduğunu beyan ederek toplantıya katılanlara seslendi. Kılıçdaroğlu konuşmasında insanların eskiden Zonguldak'a çalışmak için geldiklerini, şimdi ise göç verdiğini söyledi. Zonguldak'ın yaşlılar şehrine dönüştüğün söyleyen Kılıçdaroğlu esnafın sanayicinin şikayetçı olduklarını beyan etti. CHP lideri Zonguldak'ı bu hale getiren iktidar partisine 1 Kasım'da ders verilmesi gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 400 millet vekili sözüne atıfta bulunan Kılıçdaroğlu; "Eğer birisi bana 400 milletvekili vermediniz, o nedenle ben sizi tekrar tekrar seçime götüreceğim' diyorsa ona dersini vermek de sizin göreviniz, vermek zorundasınız. Demokrasi bunu gerektirir" açıklamasını yaptı.

CHP Genel Başkanı konuşmasında eğitim sistemi hakkında da görüşlerini söyledi. CHP lideri, eğitim sisteminin tepeden tırnağa tamamen değişmesi gerektiğini ve iktidar olduklarında eğitim sistemini değiştireceklerini söyledi.

Son dönemde şehit haberlerinin çok gelmesi hakkında konuşan Kılıçdaroğlu, her gün şehit haberleri geldiğini,  Zonguldak halkının düne kadar gelmeyen bu haberlerin şimdi neden geliyor diye  kendilerine sorması gerektiğini söyledi. Bu milletin şantaja boyun eğmeyeceğini söyleyen CHP lideri, Bu milletin Kuvayi Milliye Ruhuna sahip olduğunu ve hiçbirşeye boyun eğmeyeceğini söyledi.


Etiketler; #Kılıçdaroğlu
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.