'Üst düzey bürokrata suikast önlendi'

Başbakan Ahmet Davutoğlu NTV canlı yayınında soruları yanıtlıyor. Başbakan çok önemli iddiaları gündeme getirdi.

'Üst düzey bürokrata suikast önlendi'
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Ankara'da düzenlenen terör saldırısı sonrasında yaşananlara ilişkin açıklamalar devam ediyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu NTV canlı yayınında sourları cevaplarken son dönemde çok sayıda saldırı girişiminin önüne geçildiğini söyledi. Güvenlik zaafiyeti iddialarına yanıt veren Başbakan bu konuda daima rutin dışı önleyici tedbirlerin alınacağını söyledi.

Son dönemde bir çok saldırının önüne geçildiğini ancak bunu kamuoyunun bilmediğini söyleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu bir canlı bomba timinin çökertildiğini, 768 IŞİD üyesinin yakalandığını ve bir bürokrata saldırının önlendiğini söyledi. 

Üst düzey bir bürokrata yönelik saldırının polis ve istihbarat ekiplerinin ortak çalışmasıyla önlendiğini söyleyen Başbakan, bu kapsamdaki ayrıntıların önümüzdeki günlerde ortaya çıkacağını söyledi.

Ankara patlamasıyla ilgili de açıklamalar yapan Davutoğlu demokratik hak ve özgürlüklerden feragat etmeden miting güvenliklerinin yeniden ele alınacağını söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.