El Bab'da DAEŞ saldırısı - 1 asker şehit, 10 yaralı

TSK tarafından Suriye'de düzenlenen Fırat Kalkanı Operasyonundan DAEŞ'li teröristler ile Mehmetçik arasında çatışma çıktı. Çatışmada 1 askerimiz şehit olurken, 10 askerimiz yaralandı.

El Bab'da DAEŞ saldırısı - 1 asker şehit, 10 yaralı
09 Şubat 2017 Perşembe 12:55

Suriye'nin Kuzeyinde düzenelenen 170'inci gününe giren Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında sabah saatlerinde acı haber geldi. DAEŞ'li teröristler ile MEhmetçik arasında çıkan çatışmalarda 1 asker şehit oldu, 10 asker yaralandı.

Dün 5 askerin şehit haberi içimizi yakarken, bugün de 1 şehit ve 10 askerin yaralandığı bilgisi geldi. Saldırının ardından DEAŞ terör örgütü unsurlarının bulunduğu alanlar, karadan ve havadan ateş altına alındı.

Saldırıda yaralanan 10 asker, tedavi için Kilis Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken, şehit askerin cenazesi ise helikopter ile Gaziantep'e getirildi.

170 inci gününe giren Fırat Kalkanı Harekatının başladığıgünden bu yana şehit düşen asker sayısı 62'ye çıktı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.