26. hafta itibariyle Spor Toto Süper Lig'de son durum

Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta sona erdi. Şampiyonluk yarışını Fenerbahçe ile devam ettiren Beşiltaş Antalyaspor'u evinde 1-0 yenerek puanını 63 yaptı ve 26. haftayı lider kapattı. Bugün oynanması planlanan Galatasaray Fenerbahçe derbisi güvenlik gerekçesiyle iptal edilirken, bu hafta toplam 8 karşılaşma oynandı. Peki Spor Toto Süper Lig 25. hafta sonu itibariyle son durum ne?

26. hafta itibariyle Spor Toto Süper Lig'de son durum
20 Mart 2016 Pazar 22:40

Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta bu akşam ertelenen Galatasaray Fenerbahçe derbisiyle karşılaşmasıyla sona erdi. Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ile rekabet içerisinde olan Beşiktaş, Antalyaspor'u konuk ettiği maçta 27. dakikada Oğuzhan'ın bulduğu golle 1-0 galip geldi.

Şampiyonluk yarışında Beşiktaş ile yarış içerisinde olan Fenerbahçe hafta içerisinde Braga ile Avrupa Ligi maçında karşılaştı. Braga'ya kaybeden ve Avrupa Kuplarından elenen Fenerbahçe'de tek hedef bu sene şampiyon olup 4.üncü yıldızı takmak. Bugün Galatasaray ile TT arenada oynanyacağı maç güvenlik gerekçesiyle iptal edildi. 

Şampiyonluk yarışından kopan Galatasaray'da tek hedef Fenerbahçe'yi yenmekti. Bu akşam saat 20.00'da Fenerbahçe ile karşılaşması planlanan maç, güvenlik gerekçesiyle iptal oldu. 

Ligte süper bir çıkış yakalayan Torku Konyaspor'a Medipol Başakşehir dur dedi. 26. haftada Konya'ya konuk olan Medipol Başakşehir Konyapor'un galibiyet serisine dur dedi. Konyaspor evinde ağırladığı Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanan 8 karşılaşmada toplam 15 gol atılırken, en gollü maç Pazar günü oynanan Bursaspor - Kasımpaşa karşılaşmasında gerçekleşti. Toplam 5 golün atıldığı karşılaşmada Bursaspor rakibi Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup etti.


Spor Toto Süper Lig 26. Haftanın toplu sonuçları

18.03.2016

Kayserispor 0 - 0 Eskişehirspor

Akhisar Belediyespor 1 - 1 Çaykur Rizespor

19.03.2016

Osmanlıspor FK 3 - 1 Gençlerbirliği

Trabzonspor 1 - 0 Medicana Sivasspor

Beşiktaş 1 - 0 Antalyaspor

20.03.2016

Konyaspor 1 - 1 Medipol Başakşehir

MErsin İdmanyurdu 0 - 0 Gaziantepspor

Bursaspor 4 - 1 Kasımpaşa

Galatasaray P-P Fenerbahçe


Spor Toto Süper Lig 26. Hafta Puan Durumu


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.