Advocaat: "Şampiyon olamayız"

Penaltı kararına bakarsak şampiyonluk mümkün değil..

Advocaat: "Şampiyon olamayız"
12 Şubat 2017 Pazar 11:05

F.Bahçe Teknik Direktörü Advocaat, Bursaspor maçı sonrası hakem kararlarına tepkide bulundu. Süper ligde puan anlamında her şeyin mümkün olduğunu belirten Hoca, "Bizim bu akşam maçı nasıl ellerimizle verdiğimize, penaltı kararına bakarsak şampiyonluk hedefi mümkün değil" yorumunu yaptı. Advocaat, "Oyuncularımız farklı türde bir oyun oynamaya başladılar. Pas oyunu yerine topu alıp koşmaya, yürümeye, farklı hareketler yapmaya başladılar. Ağır kaldılar, yanlış yaptılar" dedi..

PENALTI KARARINA İSYAN
Hollandalı teknik adam : "Buradan mağlubiyetle ayrılmıyoruz ama beraberliği kendi ellerimizle verdik. 11'e 11 oynarken bile çok daha iyiydik. Yeterince pozisyon ürettik. Bir penaltı kararıyla skor eşitlendi. Penaltı yanlıştıdeğildi. Rakibimizin pozisyonu bile yoktu. Kuralı kimse bilmiyor sanırım. Eli vücudundaysa bir oyuncu ne yapabilir. Hakem, bu kararı vermek için fırsat bekliyordu. Bu penaltı kararı beni üzdü.".

Advocaat, Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile oynadıkları karşılaşmanın ardından siyah-beyazlı kulübe PFDK tarafından verilen cezalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Advocaat bu konuyla ilgili olarak dün akşam oynanan Bursaspor karşılaşmasından sonra kendisine yöneltilen soruya da şöyle cevap verdi..

BENİ FAZLASIYLA ŞAŞIRTTI

"Ben bu ülkede yabancıyım. Maçlardan sonra gelişen sonuçları çok merak ediyordum. Çok şaşırtıcı. Beşiktaş'ın bu dünya üzerinde çok fazla dostu var herhalde. Başka bir anlam yükleyemiyorum. Sanki her şeyi biz yapmışız gibi kararlar verildi. Dün akşam 2 puanı hakem yüzünden kaybetmedik. Tamamen bizim yüzümüzden oldu. Bu ülkede yaşayan bir yabancı teknik direktör olarak, alınmış olan bu kararlar beni fazlasıyla şaşırttı.".

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.