Amedspor - Fenerbahçe maçının yeri değişti

Türkiye Futbol Federasyonu, Amedspor - Fenerbahçe karşılaşmasını güvenlik gerekçesiyle Şanlıurfa Gap Arena'ya aldı. Konu ile ilgili Amedspor Eşbaşkanı Nurullah Edemen ilginç açıklamalarda bulundu.

Amedspor - Fenerbahçe maçının yeri değişti
03 Şubat 2016 Çarşamba 11:53

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final eşleşmeleri dün Türkiye Futbol Federasyonu'nda gerçekleşti. Çeyrek finale süpriz bir şekilde kalan Amed Sportif Faaliyetler, Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe ile eşleşti. Çeyrek final karşılaşmalarının ikili eleminasyon sisteminde olması, akıllara Amedspor - Fenerbahçe maçının nerede oynanacağı merak konusu oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu, Amedspor - Fenerbahçe karşılaşmasını güvenlik gerekçesiyle Şanlıurfa Gap Arena'ya aldı.

Amed Spotrif Faaliyetler kulübü resmi twitter hesabından maçın Şanlıurfa Gap Arena'da oynanacağını açıkladı. Açıklamada, "Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final karşılaşması Fenerbahçe maçı güvenlik gerekçe gösterilerek Şanlıurfa Gap Arena Stadyumu'nda oynanacak" denildi.


TFF, Amedspor taraftarlarının Medipol Başakşehir maçında ideolojik propaganda yaptıkları gerekçesiyle Amed Sportif Faaliyetler'e ceza vermişti. Amedspor Fenerbahçe maçının seyircisiz oynanması bekleniyor. Konu ile ilgili Amed Asbaşkanı Nurullah Edemen, “Fenerbahçe ile eşleşmeseydik bu ceza verilmezdi. Rakibimizin belli olmasını beklediler” açıklamasını yaptı.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'den randevu talep ettiklerini belirten Edemen, "Bizim Fenerbahçe maçını seyircisiz oynamamızı gerektirecek hiç bir şey yok. Bu ceza kalkmazsa seyircisiz bir şekilde sahaya çıkmanın bir anlamı yok. Eğer kupada Fenerbahçe ile eşleşmeseydik bize bu ceza verilmezdi. Rakibimizin belli olmasını beklediler ve bu cezayı verdiler. Böyle bir haksızlık ve adaletsizlik olmaz. Biz sahada eşit koşullar altında mücadele etmek istiyoruz. Tahkim Kurulu’nun bu haksızlığı ortadan kaldırmasını bekliyoruz." açıklamasında bulundu.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.